![]() |
Serdar Özkan'ın durumu bana göre bencil oynuyor pas vermiyor aşırı çalım atıyor örnek vermek istiyorum bır pozısyonda bobo bos sut cekıyor dıger pozısyonda dımınde bobo bos uzaktakı nobreye pas atması ernste pas vermeyıp calıma gitmesi ve kaptırması ve güzel bir ornek oldu ıbrahım toramanın attırdıgı gol serdar ozkanı ılk shrıff macıydı sanırım o macta ızlemıstık hepımız hayran kalmıstık ama malesef gun gectıkce bızı uzuyor umarım duzelır ve form grafıgı yukselır ve son sozum kotu oynuyor ve ılk 11 oynatılıyor kendıne gelmesı ıcın dınlendırılmesı gerekıyor diye dusunuyorum ve aklıma uzulerek okan koç gelıyor malesef(suan 2 ligde sakaryasporda oynuyor) |
düzelmez bu.oyundan çıkmadan hemen önceki pozisyonu,beyni olsa ernste çıkarır,ezmez. |
erkan zengine biraz şans verilmeli diye düşünüyorum,serdardan fayda yok |
Aynen, o pozisyona bende sinir oldum, ona göre bir maçtı aslında, istediği gibiydi her şey, kontralarda etkili olmalıydı ikinci yarıda, bazılarında etkili oldu, içeriye girmeye çalıştı ama bazen de çok zorladı, daha basit oynamayı öğrenmeli, yoksa rekor top kaybıylan oynamaya devam eder...Hoca da Serdar'ı kazanmak istiyor anlıyoruz ama bir oyuncuyu kazanacağım derken diğerlerini kaybedebilir... |
Alıntı:
S. ozkan olmuyor ... bekledim belki duzelir diye ama yok olmuyor ... çok bencil, topla fazla oynuyor ... |
bi cacık olmaz bu heriften!! |
3 sezondur bir gelişim göstermedi.bence formanın hakkını vermiyor |
Alıntı:
|
Serdar özkandan adam olmazzzzzzzzzzz |
serdarın aklı barlarda gece hangi bara gitsem diye düşünüyor bencil ce oynuyor denizli neyine katlanıyor anlamıyorum gençleri kazanmak için uğraşıyorsa nden batuhan vb futbolcuların başarılarını başka yerlerden izliyoruz |
Alıntı:
|
o bizim messi miz...ya anlamiyorum nobre cok kosuyor diye begeniyrsunuz ama serdar onun kostugunun iki kati kosuyor begenmiyorsunuz...tamam biraz bencil ama oda kendini göstermek istiyor genc daha...bence her mac oynamali nezaman ne yapacagi belli olmuyor ....ve cooook daha iyi olacagina inaniyorum |
Kiralanmali!! Seneye bir Anadolu takimin kiraya verilmeli. 1 sezon disarda top oynarsa belki biraz akillanip formanin kiymetini anlar.. |
2. İbrahim akın vakası! İnşallah düzelir. |
Cok pozisyon harcadı. 2 mac iyi oynadı sonra gene eski serdar. Erkan oynamalı artık |
serdar düzeltemiyo kendini, pas vermemeyi çalım atmayı önemli bişey sanıyor... onu da doğru düzgün yapsa eyvallah ama onu da sonunda batırıyo.... bir süre yedek kalması aklını başına getirir bence... |
serdarın esas problemi kesinlikle çalım hastalığı oynadığı futbolda ince işçiliklerden ziyade biraz basite kaçsa pas vermesi gereken yerde paslarını çıkarsa faydalı olacak ama nerde zor iş varsa bunu yapmaya çalışıyor ve yararlı olacağım derken takımı baltalıyor... Ve maalesef ona olan inancım kesinlikle bitmek üzere.... |
Bence yeter artık ya.. Tigana'nın Burak'a şans verip de hiç bir faydasını göremediği gibi bizde defalarca S.Özkan a şans veriyoruz ve hatta bu adamı öyle yada böyle kaptan yapıyoruz... |
Bir insan sevimsiz olmak için bu kadar gayret gösterir ancak , ama onu oynatanın hiçmi günahı yok... |
Serdarda sadece teknik var baska birsey yok.. Ne oyun okuma var, ne pas becerisi var, ne vucutu var, ne mucadele var.. Akil almaz sekilde hoca inatla ilk 11de oynatiyor ama.. Yeter hocam artik olmuyor iste!! |
bu cocuk resmen yeteneklerine ihanet ediyor birisinin buna sunu ogretmesi lazim basit oyunun ne oldugunu ogretmesi lazim herseyin guzelini yapmaya calisiyor kendinide rezil ediyor takimida gollerden ediyor bugun oyundan cikmadan onceki pozisyonunda masayi kiriyordum az daha ernste cikarsa bombos gidiyordu o neyapti guzelini adami calimlayayim oyle veriyim dedi gucude yetmedi temposuda bide ondan once nobreye kaldirdigi bi top var okadar ugrasacagina ilk anda aciktaki boboya verse fark bugun en az 5 6 olmus olurdu cok seviyorum bu cocugu ama uyuz olmayada basladim yavas yavas alt yapimizdan yetismis yetenegi olan bir gencin cabucak kaybolup gitmesini istemiyorum basit oynayacak ya ayagindan topu cikartmasi gerektigi zaman cikartsa degerini 5 e katlayacak |
evet yaa katılıyorum ama takıma çok zarar vermeye başladı erkan kenarda oturuyor serdar oynuyor ve şansta verilmiyor anlamıyorum açıkçası serdarın kendini toplaması için formayı tekrar haketmesi için kenara çekilmesi gerekiyor bence |
istanbul gecelerine fazla kaptırdı kendini, geceleri burak yılmaz ile takılıyorlar galiba çünkü bu gidişat O'nunkiyle çok benzer ... |
o bölgede artık Ekrem Dağ oynamalı.. |
tam bi mal yaw! millet o kadar dio olm böle yapma die ama yine aynı!! |
Mustafa Denizli onu oynattikca biz onu daha cok nefret etmeye basliyoruz.. Zaten Ekrem ve Holosko dondunde bu formayi birdaha goremez Serdar.. Erkan Zengin oynasa cok daha faydali olur aslinda.. Resmen Yusuf ile Serdar oynadimi eksik oynuyoruz.. |
İBB maçında 3 forvet oynanmalı. Hakan İ.Toraman - Sivok - Gökhan - İ.Üzülmez Cisse Ernst - - - Tello Holosko - - - - - - - Bobo Nobre Rüştü cezalı kalede Hakan. S.Özkan'ın yerine Holosko veya Ekrem, Cisse'nin yerine de Zapo oynasın Sivok ön liberoya geçsin. Ama malasef Denizli Cisse'yi kesmez yine ilk 11 başlatır. 2-0 veya 3-0 alırız yine. |
Türkiye`de Saat: 10:37 . |