![]() |
Ikiyüzlü Ernst Futbolda 10 numara (Play maker) olayinin bittigi artik herkes tarafindan kabul ediliyor. Ancak Lampard,Gerard gibi oyunculara da her takimin sahip olma sansi yok. Schalkeden transfer edilen Ernst 40 yillik Besiktasli gibi oynadigi yetmiyor gibi ofansif ve defansif anlamda takima iki yönlü katki yapan cagdas futbolun orta saha futbolcusu oldugunu bi kere daha gösterdi. Ben sahsen bu adamdan bu kadarini beklemiyordum. Cisseye kizarken bunu anlatmaya calisiyordum. görev yerini kaybetmeden oynamak bi marifet degil. Marifet topu kaybetmeden oynamakda. Ilk yarida ilahlarin korudugu kalemizde tehlikeler atlatsak da ikinci yarida 5 dakkada Besiktas olmasi cok güzel oldu. Ernsti oyuna ikiyönlü katki da bulundugu icin bi kere daha tebrik ediyorum. Helal olsun sana! Serdar Özkan da verem etmeye devam ediyor. Ernst ikiyüzlü, Serdar Özkan sa yüzsüz yüzsüz sahada dolasmaya devam ediyor. Hocam su adami ilk 11 de baslatma ne olur. |
valla bende anlamıyorum Serdar neden hep ilk 11 bu arada başlığı görünce dedim anaaam noluyor ne ikiyüzlülüğü meğer iyi anlamdaymış değil mi:D |
Ernst süper Serdar Özkan yeterrrrrrrrrr |
gerçektende ilk yarı kalemizi ilah korudu:D Beto nasıl kaçırdı bende anlamadım ernst için dediklerine katılıyorum.gerçektende oyunun iki yönünde de iyi oynadı serdar özkan biraz yedek beklemeli ki aklı başına gelsin.denizli çok şans veriyor bu adama |
Ersnt transferine itiraz eden çok az kişiydi zaten, biz taraftarları sayıyorum tabii, medya yalakalarını kaale bile almıyorum...Onlara göre gereksiz bir transfer, onlara göre Cisse, Uğur, Serdar varmış o bölgede, rahatlıkla Ernst'in yaptıklarını yapabilirlemiş, miş de miş yanii...Hala aynı fikirdeler mi merak ediyorum doğrusu...Ernst her geçen gün daha çok alışıyor takıma, sadece uyum sorunu olabilir demiştik onu da hemen aştı gibi...Çok daha iyi olacaktır Ernst, yanındakilerin de ona ayak uydurması lazım tabii, Cisse'nin ayak uyduracağı yok, bide Sivok ve Uğur denenmeli bence... 10 numara transfer işte, başka söze gerek yok... |
bu maçda hiç ii değildi çok pas hatası yapdı ama yorum yapmk için daha çok erken yinede |
mac boyunca fazla koşmuyor gibi gözküo ama cok akıllı topun olduğu yerde bitio kısacası cok faydalı transfer oldunu yakında atgözlüklü basında görecek.. |
alman disiplini olan futbolcu , tam bir görev adami ben bile bukadarini beklemiyordum |
serdar özkana daha fazla sans verilmez artik, her pozisyonun icine ediyor ya, ernste diyecek sözüm yok zaten |
daha öncede dediğim gibi Guintiden sonra gelmiş en iiy ön libero demiştim ama şu anda ki şekliyle duruşuyla oyuna katkısı topsuz oyunu okuması ile kesinlikle 10 numara transfer ve zaman geçtikçe dahada iyi top oynayacağını ve takımızın vazgeçilmezi olacağına inanıyorum... |
Ernst gercekden pro. futbolcu durdugu yeri iyi biliyor. Y.D ninn yaptıgı en iyi transfer bence. Serdar cıvıttı artık hic bir şeyi dogru düzgün yapamıyo. Erkana yerini bırakmalı |
serdardan artık vazgec erkan var |
Serdar Özkan bırak ALLAh aşkına şu futbolu ya.. Bir tane olumlu işin yok. Alıp gidiyorsun topu karşında 3 kişi var sanırsın Messi sin adamların üstüne gidiyorsun.. Sonuç belli hüsran... Biri bu Serdar'ı durdursun.. |
Ernst tek kelimeyele süper bir oyuncu Serdar özkanda şöle sezon sonunda kiralık bir yere gitse belki akıllanır |
40 yıllık BEŞİKTAŞLI gibi oynuyor hem hücum hem defans katkıları muazzam, bence ernst transferi şeref yoksunu ahmet çakar'ın 2. bikini vakası olarak tarihe geçmiştir :D hadi hayırlısı .. |
ernst tek kelimeyle mükemmel oynuyor serdar özkanın kafasını kopartasım geliyor koca maç ama onu oynatıp bide tahammül edende kabahat neyse ernst bi şut çekti o bile yeter cisse yanında öğrensin bşyler |
adamin hertarafindan resmen topculuk akiyor |
Beyler Cisseye kizmamak lazim.. Ernste yalniz oynat bukadar etkili olamaz veya stoper ozellikleri olan Sivokla oynat bukadar etkili olamaz.. Cisse ile guzel ikili oldu Ernst.. Ama dogrusu bende bukadar iyi bir futbol beklemiyordum Ernsten.. Alman Baki diyen Celal Kolot nerede?? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Nobre belki gol attı ama ben yinede sözleşme yenilenmemesi gereken biri. Gitsin yerine başka bir oyuncu daha faydalı olacaktır. Bobo bence değişmeyecek tek golcümüz olması gerek. Yine de Beşiktaş'ımızın aldığı galibiyetten dolayı acaip mutlu oldum... |
geremi transferi gündemdeyken denizli, ernst'i istiyorum dediğinde bazıları ne yapmaya çalışıyor bu denizli demişlerdi, ben de ernst'in futbolunu çok iyi bildiğimden denizli'yi savunmuştum, alman disiplinini alan ir oyuncunun siyahi disiplinsiz adamlara göre çok daha faydalı olabileceğini iddia etmiştim, haklı çıkmaya başladığımı bilmek güzel... ernst-cisse uyumuna gelirsek; cisse'yi aşırı derecede eleştirenlerin tarafındayım, kimse uyumdan bahsetmesin, adam kimseyi sallamıyor, işte bugün de bu maç var şu ortalarda kafama göre takılayım havasında tamamen, kendisini zorlamaya tenezzül etmiyor, sahada canını dişine takarak mücadele etmek adama lüks geliyor, vurdumduymaz oynuyor, çünkü sezon sonu gideceğini biliyor, çünkü oyuncuların üzerinde yönetimsel baskı denen şey yok, çünkü adam parasını takır takır alacağının farkında, aziz yıldırm'ı bu yüzden beğeniyorum...neyse bence ernst'in yanındaki kişi sivok da olmamalı, o savunma adamı, geride çok daha başarılı, oraya appiah'In güçlü zamanlarındaki halini düşünün böyle bir adam lazım, bu durumda 10 numarasız da oynayabilirsin, delgado ve yanında bir forvetle de oynarsın, hiç fark etmez, ayrıca her mesajımda yazmaya başladım ama şu yusuf'u gönderin bize, salı geceleri halı saha maçlarımız var, teknik bir adama ihtiyacımız var, tam yusufluk, bizim aramızda göze batmaz, profesyonel bir maçta bayağı bi batıyo da... |
serdar özkanın yapmadıını ibrahm toraman yaptıı antep macında 3. golu bulduk |
10 numara bir transfer ernst inşallah daha iyi olucak |
Defansif anlamda düzelme var. |
Alman ve italyan disiplininde yetismis olan futbolculara bakin acaba hangisi türkiyede pek verim verememis ki de kalkip ernst icin siradan deniliyor..Adam o kadar siradanki almanyanin sampiyonluga oynadigi takimdan gelmis 24 kez hele alman milli takimi formasini giymis sanirim daha kötüsü yoktur bu adam dan degilmi..Birakin allah askina cisseyi adam yerine koyan örümcek beyinlilere bir baksınlarda 2 türlü oyun nasıl oynanıyormus görsün..Heleki sıradan diyen sinan engin denilen onunda beşiktaştaki futbolunu çok ii hatırlıyorumki yedek kulübesinden çıkamazdı ve kendisini kaldıracak gücü olmayan birisiydi onun söylediğine karşılık bence alınabilecek en iyi transferlerden birisi yapılmıştır ve bununda kanıtı zaten sahada gösteriliyor.. |
Baslik gitmemis kardes yaa :D Ikiyuzlu felan demisin :D |
ernst güzel serdar kötü |
ernst :adore: serdar özkan :eviltongue: |
valla yorumlara baktım begenenler cogunlukta ama ben o kadar begenemedım acıkcası... özellikle pas hatasını çok yapıyor bir de schalke de daha hırslıydı burada o hırsı goremedım en azından 2 maçta... |
Bravo ernst sana çok güveniyorum . ( konunun başlığı çok berbat bu ne küfreder gibi ) |
İlk geldiğinde favorim demiştim. Haklı çıkmak cok iyi hissettiriyor insanı... Serdar a gelince... Bencillik diz boyu adamda.. Yeter artık . |
Kaç sezondur bi Ernst lazımmış bize bunu anladım.. |
Türkiye`de Saat: 19:39 . |