![]() |
Rüştü haftaya yok! Maçın 65. dakikasında, Gaziantep taraftarını alkışlayan Rüştü, hakem Bünyamin Gezer tarafından sarı kart ile cezalandırıldı. Gördüğü sarı kart yüzünden cezalı duruma düşen Rüştü,İ.B.B maçında forma giyemeyecek. |
O küfürlere tepkisiz kalamadı. |
Hakem saolsun!..İlla kart gösterecem diye bir maça çıkıyorsa hakem, en ufak şeyde gösterir, örnek Rüştü'nün pozisyonu işte... |
harika bende diyordum haftaya ne gibi bir sıkıntıyla karşılaşacaz şükürler olsunki rüşdü çıkdı inş bununla kalırız |
Bence hayırlı oldu cezasını istanbulda çekmesi avantaj sayılır... |
ben size birsey diyim cok iyi oldu bu hatta rustu zahmet olmazsa bi sure oynamasin hermac elinden nasil top kacirir bi kaleci anlayamiyorum bi turlu |
Hakan'a gün doğdu... Kendini göstermeli İ.B.B maçında... |
hakan aratmaz ins |
Alıntı:
|
Hakem'ler yine yapti yapacagini , HAKAN 'da iyi olur inşallah :) |
İBB maçında 3 forvet oynanmalı. Hakan İ.Toraman - Sivok - Gökhan - İ.Üzülmez Cisse Ernst - - - Tello Holosko - - - - - - - Bobo Nobre Rüştü cezalı kalede Hakan. S.Özkan'ın yerine Holosko veya Ekrem, Cisse'nin yerine de Zapo oynasın Sivok ön liberoya geçsin. Ama malasef Denizli Cisse'yi kesmez yine ilk 11 başlatır. 2-0 veya 3-0 alırız yine. |
Alıntı:
Boyle bir gundem yaratildiki sanki Rustu yan toplarda cok top kaciriyor diye hakemler faulu vermiyor.. Hatirlayin ilk yarida Murat Sahina bir faul caldi hicbirsey yokken ama nedense Rustuye dalanlara faul vermiyor.. Aynen Antalyaspor macini hatirlayin, golu yemistik orada, hakem saymadi ama ofsaytan saymadi yoksa Rustuye dalan adama faul calmadi.. |
hakan'ı da görcez bu hafta |
rüştüme laf amayın bence hem çok güven veriyor hemde karşı karşıya kalmadıkça kolay gol yemiyor geçen seneden kat kat daha iyi ama yokluğu sorun yaratmaz diye düşünüyorum çünkü hakanda en az rüştü kadar iyi bence |
Türkiye`de Saat: 22:07 . |