![]() |
Nobre: ''Kalmak istiyorum!'' Nobre'nin maç sonu açıklamaları şu şekilde: "Bizim için çok önemli bir maçtı. İlk golde kornerde güzel bir top geldi. Güzel bir gol oldu. Deplasmanlarda kazanamıyorduk bu şanssızlığımızı kırdık. İlk yarıda iyi değildik. İkinci yarıda güzel bir oyun çıkardık. Menajerim bu hafta gelecek, herhangi bir problem yok. Ben kalmak istiyorum. Menajerim şuan ispanyada 25'inde burada olacak. Birkaç tane teklif var ama önemsiz, ben burada kalmak istiyorum." |
Ah bea Nobre, bırak Figer'i işte, otur başkanla konuş anlaş, yoksa bu Figer'le zor valla... |
İnş. kalırsın Nobre. |
nobrenın bu takımda kalması gerek kesınlıkle |
29 yaşında yıllık 2 milyon euro ve 4 yıllık anlaşma istiyor.Yani anlayacağınız futbolunun son demlerinde yeşil sahalarda vuramadığı voleyi yeşil çuhalarda vurmaya çalışıyor.Teklif varmış , kimmiş o enayi takım açıklasında bizde bilelim.Tamamen piyasa kızıştırmak derler buna... |
kalmak isteyip istemediğin anlaşılır yakında.... |
mustafa denizli bobonun yerine oynatmadığı sürece bi sakıncası olmaz kalmasının. |
bobo nobre oynayacaksa süper olur |
Kalmalı bence sonuçta Türk statüsünde oynuyor... |
valla 10 golde atsan kendi futbolcumuza bon servis odeyecek halimiz yok figere ya sen tepki koyacaksin yada bu sartlarda gideceksin emin ol kaybeden ne figer ne besiktas olacak kaybeden sen olacaksin |
Türkiye`de Saat: 02:50 . |