![]() |
Şampiyonluk bizim Cezasına rağmen Antep´te Beşiktaş´ı yalnız bırakmayan Demirören, farklı galibiyet sonrasında coştu: “İnancımız tam. Sahadaki takım ne yaptığını biliyor. Hepimiz tek yürek olduk, şampiyonluğa yürüyoruz” http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...iroren2202.jpg ‘Ernst hava kattı’ Galatasaray derbisinin ardından üç ay hak mahrumiyeti cezası alan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, yine de takımını yalnız bırakmamış ve Gaziantep’e gitmişti. 90 dakikayı locada izleyen Başkan, 3-0’lık sonucun ardından çok mutluydu... “Bu galibiyetin benim için iki ayrı önemi var” diyen Yıldırım Demirören, “İlk olarak şampiyonluk yarışında böylesine önemli bir deplasmandan galip ayrılmak çok önemli... İkincisi de, yeni transfer Fabian Ernst’in takıma yaptığı olumlu katkı” ifadesini kullandı. ‘Herkes yardımcı olsun’ Takımına övgüler yağdıran Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, “Takımın içerisindeki kenetlenmeyi gördükten sonra, şampiyonluğun bizim olduğuna daha da emin oldum. Benim ve bütün camiamızın buna inancı tam... Birlik ve beraberlik içerisinde hedefe yürüyoruz. Teknik ekip ile oyuncularımız da beklentilerin farkında. Mali kongre bize yakıştı... İbra konusunda yaşananları doğru bulmuyorum. Çalışan hata yapar, hatalarımız varsa, herkesi bizlere yardımcı olup yol göstermeye davet ediyorum” dedi. Orhan YILDIRIM |
1 galibiyette coştular yine...Daha durun bakalım, şöyle 4-5 maçlık adam gibi bi seri yakalayalım, sonra konuşursunuz zaten umutlu umutlu, atıp tutarsanız, seversiniz böyle şeyleri... |
ben umutsuz değilim iyi şeyler olucağını düşünüyorum özellikle rakiplerin puan kayplarını görünce |
1 maçta havaya giriyorlar çok komik,aslında antep maçında ts maçına göre çok kötü oynadık özellikle ilk yarı defans çok açık verdi şampiyonluk için futbolcuların inanması yeterli |
ßende iNaNıoRm en ßasınDan ßeri.. ßu araDa seniN TipiNe TüPcü :D:D:D:D:DaLLah cezanı wersin ße :DyarıLdım :D |
büyük başkan şampiyon yap biziii:D:D:D |
geçen haftaya kadar umudumu yitirmiş olsamda gantep maçından sonra tekrar umutlandım:) |
nedir bu böyle ya dalgamı geçiyorsunuz bizlerle lafla şampiyon oluruz diyen çok çıkar önemli olan istikrar sağlanmasıdır...Ts maçı ve antep maçının 45 dakikasına bakarak şampiyonuz demek daniskalıktan başka birşey değildir...Ne zaman şampiyonuz diyebileceğimiz tek tarihte 34. haftadan başka bir zaman değildir.... |
insallah iyi bir galibiyet serisi yakalarız ve şampiyon oluruz |
Alıntı:
|
ALLAH'ım resime bakın Demirören nasıl çıkmış :( Büyük ve önemli maöları kazanacaz ki şampiyon olabilelim... Daha Trabzon maçında maç kazanmış değiliz derbi olarak... |
sonuna kadar güveniyoruz elinizden geleni yaparsanızz kim tutar bizi HADİ KARTALIMYILLARIN HASRETİNİ BU SEZZONDAN ÇIKARTALIM |
hemen gaza gel yay poponu ...!!! :D:D |
bunun icin konu bile actim ilk defa demir orene katiliyorum bitti bu is bence bu sezon hasret bitiyor |
daha birbirinden zor 13 maç var, herkes şampiyonluk istiyor ama bence çok erken, pazar gecesi görüldü ki küme düşme potasındaki takımlar artık daha fazla can yakacak hele hele 2 sezondur başarısız derbi maçları çıkarttığımızı düşünerek deplasmandaki sivas maçı da dahil dikkate alınacak çok önemli üst düzey 3 maç var kesin konuşmak iyimserlik olur, haber doğruysa tüpçü hemen havaya girmiş bu oyunculara yansırsa o zaman ayvayı yeriz tüpçü gibi hepsi serer ondan sonra ... |
rakiplerimiz geçen hafta olduğu gibi yenilmeye devam edip bizde istikrarlı bir şekilde iyi oynamaya devam edersek şampiyon oluruz |
Türkiye`de Saat: 04:11 . |