![]() |
26. Haftaya Adım Adım (Her Hafta Güncellenecektir) 21. Hafta G.Antep-Beşiktaş = 2 Gayse-Kocaelispor= 2 (haftanın en süpriz maçı) Trabzon- Denizlispor= 2 G.Birliği- fb= 1 Sivas- Eses= 1 ----------------------------------------------------------------------------- 22. Hafta Fener-Sivas = 1 Konya _ gayse= 2 Beşiktaş-İBB = 1 Antalyaspor_ts = 2 ---------------------------------------------------------------------------- 23. Hafta gayse-bursa = 0 ts- konya = 1 Hacettepe-Beşiktaş = 2 Sivas-Ankaraspor = 1 Kayseri - fb = 1 ------------------------------------------------------------------------- 24. Hafta fb-kocaelispor = 1 Ankaragücü-Sivas = 2 Beşiktaş-G.Birliği = 1 ts- gayse = 2 ----------------------------------------------------------------------------- 25. Hafta Bursa- fb = 2 gayse- eses = 1 Antep-ts = 0 Sivas-Beşiktaş = 2 ------------------------------------------------------------------------------------ Meşhur 26. Hafta fb-eses = 1 Beşiktaş - Kayseri = 1 Denizli - Sivas = 2 ts - İBB = 1 Antep - gayse = 2 ve 26. Hafta Türkcell Süper Lig Puan Tablosu 1. Sivasspor 54 2.Beşiktaş 54 3.ts 52 4.gayse 51 5.Fb 49 Mustafa Denizli'nin 26. Hafta söyleminden hareketle böyle bi sonuç tablosu çizdim.Futbolcularda inanırsa şampiyonluk Hayal değil.... Saygılarımla |
26. Haftaya kadar bizim kaybedeceğimiz puan max. 4 olur... Ts'nin ise Antalya, Gs, Antep maçlarında puan kaybetmesi olası... Sivas'ın Fb, Ankara, Biz ve Denizli maçalrında puan kaybetmesi olası... Gs'nin Konya, Ts, Antep maçlarında puan kaybetmesi olası... Fb'nin Sivas, Kayseri, Bursa maçalrında puan kaybetmesi olası... Eğer biz Sivas maçını kazanırsak büyük bi ihtimal liderlik koltuğuna otururuz 26. hafta...Tabiiki hiçbir maç oynanılmadan kazanılmaz, ama önümüzdeki 3 maça ister istemez banko 9 puan olarak bakıyorum...Denizli 26. haftada haklı çıkabilir...Fikstüre bakıp da bunu söyleyebiliriz rahatlıkla... |
herkesi yenersen şampiyon olursun bu kadar basit matematik hesabına filan gerek ytok :) |
3 kritik maç var önümüzde ve puan kaybı lüksümüz yok. +9 ile Sivas'a gidersek 3'ü alır döneriz diyorum. Konuyu her hafta güncelleyelim, inşallah hesaplarda şaşma olmaz. |
Bizin finalimiz Sivas maçı gerisi traş... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaslar bir mac kazandik hemen sampiyonluk havalarina girdik...kazandigimiz macida sansa kazandik..antepin kacirdiklari verilmeyen penaltisi ...bence daha cok zor maclar var önümüzde en önemlisi tüm derbileri kazanmamiz lazim ilk derbimizden yalnizca 1 puan alabildik gecen hafta...bence denizliyle sampiyonluk hayal... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Evet, önümüzdeki 3 maçı alamayacaksak, Sivas'a yenileceksek şampiyonluğun Ş'sini ağzımıza almayalım zaten...Bizim şampiyonluğuumz hayal de diğer takımlarınki çok mu gerçekçi sanki...Hepsinin hali ortada işte, bi Sivas var adam gibi... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya beyler ;Denizli hiçbir zaman "26. haftada lideriz" demedi ki.. O sadece ; "Bakmayın bu kadar çok takımın liderlik mücadelesi yaptığına,26-27 . haftada bu takımların sayısı max. 2 yada 3 olur, biz de 26. haftadan sonra şampiyonluk mücadelesi yapacak olan o 2 yada 3 takımın içinde oluruz" dedi..Eğer 26. yada 27 hafta da lider olursak yada 1 -2 puanla dizilirsek bu işi koparırız gibi geliyor bana.. |
Alıntı:
|
sivas macına +9 puanla gidersek sivas bizden puan alamaz |
Alıntı:
|
bu hafta bizim haftamız oldu 12 puanla kapadık :) herşey çook güzel gidiyor hadi hayırlısı |
22. haftadaki antalya-ts maçı kesinlikle 2 olmaz :D:D ben sivasında 24. haftada ankaragücü maçnda puan kaybediceni düşünüyrm.. |
Hesaplar tutar ve şampiyon oluruz umarım... |
Alıntı:
|
Güzel bir tablo çıkarmışsın fakat Sivas ve Beşiktaş dışında diğerleri o kadar puan toplayamaz sana söyleyim..Eğer biz 9 puan + sivası yenersek lider olur,Fb-Gs ve Ts ile arada ki puan farkı baya açık olur.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:34 . |