![]() |
Ibrahim Toraman Milli takima? Servetin ayak tarak kemiği kirilmis. Turkiyenin Ispanya ile oynayacaga maclarda oynamayacak Servet. Sizce Fatih Terim Toramani milli takima alirmi? Yoksa eski tas eski hamam Emre Asigi mi oynatir? Toraman ve Ekremi milli takima almama nedenini hepimiz biliyoruz.. Fatih Terim Besiktastan futbolcu almamaya dikkat ediyor nedense? |
Alabilir..Başka çaresi yok gibi görünüyor çünkü..:) Ama bu hiç bişey değiştirmez yani..:) Toraman varken Emre Aşık veya Emre Güngör fln formayı alırsa yazık olur..Türk halkına resmen küfür eder İmparator..:) |
almasa almasın boşverin |
cevap veriyorum hayır çünkü Beşiktaşlılar milli takımda zor yer bulur ( iyi oynamadıklarından değil sadece BEŞİKTAŞLI olduklarından ) yazıyorum buraya çağırmaz |
Zor..o gider Egemeni,Emre Güngör'ü,Kayserili Ereni falan çağırır.. |
bncede almaz sırf kastı var diye |
kasti olduguna inanmiyorum toramanin hayati hata bi hata yapar yakar milli takimida allahdan sag bek oynuyor mecburide stoperde hata yapma luksu kalmadi toraman gokhan zan bu adamlarin ikiside ust duzey adamlar degil arkadaslar olsalardi biz gidip 10 milyona 2 adam almazdik bu pencereden bile bakarsaniz terimin hakli oldugunu gorursunuz ama ekrem ve nobrenin kesinlikle girmesi lazim milli takim kadrosuna |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Servet Toramanın sayesinde milli oldu , Toraman yıllardır Beşiktaş gibi bir takımın 11 nde oynuyor ve bir gram kendini geliştiremiyor.Eğer bu pozisyonda milli olamıyorsan önce aynaya bakacaksın.Son maçda bir gol attı diye göklere çıkarmaya gerek yok.Toramanın bu başarısızlığı sümüklü böcek Servete yaradı.Bu durumda egemen ve zan oynar milli takımda... |
-Emre Aşık -Emre Güngör -Yasin Çakmak Bunlara birşey olmazsa imkansız Toraman.. Eren'i alsın oynatsın en büyük desteği ben veririm.. |
bende olsam ereni secerim cok iyi bir cocuk bence |
terim bu kafayla ömür boyu cağırmaz |
Oynatmaz... |
süper ligdeki bütün stoperler sakatlansada toramanı almaz bnce terim.! |
oynatmaz ... Gokhan zan - emre asik olur |
almaz..gesenin febenin hatta anadolu takımlarının yedeklerini bile alır ama beşiktaştan oyuncu al-maazzz.. |
Eren cok tecrubesiz bence yanlis karar olur.. Yok Toramani almiyorsan Ali Turani al veya Egemeni al ozaman.. Emre Asik artik yaslandi ve eski gucunde degil.. Emre Gungor daha hic birsey ispat etmedi ama Cinconda oynadi icin milli takima aliniyor.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
milli takımda EN AZ 5 futbolcumuz olmalı Rüştü İbrahim Toraman ,Ekrem , Nobre , G.Zan ayane artık Nobre bu takımda olmalı almıyorsada cokta tın almazsa İspanyada F Terime tınlar :D |
bencede almazsa almasın : ) kendi kaybeder: P |
Alması gerek ama ALMAZ... |
bence almaz toramanın bence boyundan ve kademe hatası yaptığı için almıyor ama ekremi bilmem onu alabilir o yine gider sabriyi alır |
Alacaktır ama denize düştüğünü düşündüğü için yapar o terim bozuntusu yoksa kendisine karşı gelen oyuncu tipine hiçbir zaman prim vermemeye çalışır... |
toraman'ın çok iyi bir stoper olduğunu ben de savunamam ama biraz düşünün bakalım emre güngör ya da emre aşık hangisi toraman'dan iyi ? en azından toraman düzenli oynayan bir adam, terim avrupa şampiyonasına tarafsız!!! kadro seçimiyle gitti güya, oyuncuların yarısı o şampiyona da döküldü; arda, semih, servet, nihat gibi topçularla biraz da şansla götürdük işi, terim'in inat ve kaprisleri uğruna hakedene formayı vermediğini düşünüyorum, dediğim gibi toraman güngör ve aşık'dan daha çok haketmesine rağmen vermicek |
tüm oyuncuları sakat olsa bile beşiktaş dan oyuncu almaz gider gs nin yedeklerini çağırır. bu kadar tarafını belli eden bir teknik direktörü nasıl hala milli takımın başında tutuyorlar |
Alıntı:
aLınmaLı ! |
Toraman'ı çağıracağını sanmam. Egemen'i falan çağırır yine Toraman'ı kadroya almaz. Bence Beşiktaş'tan Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, Mert Nobre hatta İbrahim Üzülmez milli formayı hakediyor. |
Türkiye`de Saat: 06:42 . |