![]() |
nobreden itiraflar Beşiktaş’ın Brezilya asıllı yıldızı Nobre, transferine noktayı koydu. Hakkında birçok spekülasyonun çıktığını hatırlatan golcü oyuncu, “Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşım, ‘Biz de durumundan rahatsızlık duyuyoruz. Senin durumun, takımın önüne geçti’ dedi. Eşime durumu anlattım. Sinirlerim öyle bozuldu ki, gözyaşlarımı tutamadım... Ben zaten Beşiktaşlıyım. Kulübümde kalmak istiyorum. Başkanımla görüştüm, anlaştım. Kaptan olarak sorumluluklarımı biliyorum. Belediye maçına sözleşmemi yenilemiş ve bu yükten kurtulmuş olarak çıkacağım. Transferim konusunda sizden başka kimseye bir açıklama yapmadım” diye konuştu. |
helal sana nobre |
Nobreee nobreee..!! |
Aldığın para helal olsun sana Nobre ... |
Hayırlısı... |
hadi hayırlısı, bobo-nobre ikilisi ile bu ligde tutamazlar bizi .. |
nobre aldığı paranın hakkını veriyo |
helal nobree .bobonobre çok iiler inş. ble devam ederr mustafa hoca |
yorumlara şaşrdım :s 2-3 gün önce nobre napıyoki bu kadr para istiyo diyoduk şimdi aldığı para son kuruşuna kadar helal olsun dioruz. demekki bobo biçok şeyi değiştirebiliyomuş. Dimi sayın denizli??? ;) |
Unutmayinki Nobre Figere dese ben imza atmak istiyorum imza parasindan vazgec, Figer mecbur vazgececek.. Ama Nobrede oradan payini alacaga icin vezgecmek istemiyor.. Bence Nobre gidebilir yolu acik olsun.. Avrupadaki buyuk takimlarda bile cok az kisi 2 milyon avro aliyor.. Nobreye en fazla 1 milyon verirler.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu hengamede hak etmeği parayı alacak yazık... |
Duygu sömürüsü yapiyor.Besiktasta kalmak istiyorsa besiktasi ve taraftarini bukadar seviyosa figeri migeri bosverecek atacak imzayi.takimdan harac ister gibi ikinci kez bonservis parasi istemekte neyin nesi,bunu baska bir türk futbolcu talep etseydi simdiye coktan kapi önüne koyulurdu.nobre hikaye anlöatmasin,resmen menejeri olacak o hayatkadini cocuguyla kulübü dolandirmaya calisiyor.utanmadan hem 2milyon euro senelik üstünede 3milyon euro imza parasi istiyor.ben sahsen nobreden sogudum.10pozisyona girip 1tane gol atan adam besiktasta 2milyon euro senelik almamali. |
2 milyon senelik cok para tabiki böyle konusacak ...bence mac basina anlasilsin inanin imzayi atarsa senelik 2 milyon euroya seneye hicbirsey oynamaz...hem seneye batuhanda gelecek insallah ...yildiz bobomuz var ..nobreye 2 milyon verene kadar taner gülleri alirim 200 000 euroya oynar valla besiktasta ....attigi gollerde ortada nobre gibi bos kalelere atmiyor sadece.. |
Yine komik yorumlara devam :) İnadına attı 2 tane Nobre, devamıda gelecek merak etmeyin. Sözleşme süresi bitene kadar Beşiktaş'lıdır Nobre, ötesi yok.. |
abicim ben nobreyle zaten imzalanilmasindan yanayim ama profosyonelce davranmakta yarar var bir sezonuna bakip aldanmamak lazim bundan onceki 2 sezonda ilk yarilari 1 golle bitirmis bir santrofordan bahsediyoruz bunlari dsunerek adam akilli paralara imza atilmasi lazim nobre bobodan fazla para alacak bir forvet oyuncusu degil herzaman dedim yine diyorum hele bonserivisine hemde kendi futbolcumuzken 3 milyon euro verilecek bi topcuda degil nobre severleri anliyorum (bende emegini mucadelesini seviyorum) ama akilli mantikli yorumlar yapmak lazim nobreye su anda tutup hemen senelik 2 milyon verip imza parasi icinde 3 milyon euro vermek zaten menajerlerin oyuncagi olmus olan besiktasi batirmak demek bunu bu nobresever arkadaslar anlayamiyormu ben de bunu anlayamiyorum ondan sonra her futbolcunun mebajeri ayni sey icin kapini calarsa ne diyeceksin adamlara figere verdin bize yokmu demiceklermi diger menajerler |
Burada Nobre'yi savunanlar hemen 5 milyon verin demiyorki, sadece yapılan haksız yorumların aksine formasının hakkını veren ve takımda kalması gereken bir oyuncu olduğunu yazıyor. Tabiki menajerine para ödeyelim demez hiç kimse, o konuda hemfikirdir buradaki herkes.. |
zaten iyi sartlarda anlasilirsa kalmasinada kimse karsi cikmiyor nobrenin demekki herkez ayni noktaya cikiyor bir yerde |
Türkiye`de Saat: 19:44 . |