![]() |
Ernst sen aldın diğerlerini ben.... |
yahu kardesim bu nasil baskan allah askina ya takimin her basarili aninda ortaya yuzsuz bi sekilde cikarmi bi baskan ya turkiye kupasini kazaniyoruz kupayi takim kaptanlari kaldirmasi gerekirken cikip bizim baskan kaldiriyor yaziklar olsun bu herife ya baska birsey demiyorum yaptigi aciklamaya bak iyiki ernsti almismis sanki cebinden verdi parasini hibe etti takima o adami sen degil besiktas futbol klup a.s aldi demir oren efendi bunu once boyle yaz aklina sen birsey yapmak istiyorsan delbosqenin parasini kendi cebinden ode |
yaalnis transferlere ödenen paralarla cogalan kulübün milyonlarca borcuda bana ait desene...ne yüzsüz adam yaaa...dur hem daha erst 2 mac oynadi bencede cok basariliydi ama biraz daha bekleyelim bakalim...gerci schalke ernst ve bir oyuncusunu sattiktan sonra daha belini dogrultamiyorya coktan pisman oldular ernsti satiklarina ama is isten gecti.... |
Ya beyler sacmalamayin.. Iyiki aldim demiyor. iyiki almisizki takima cok yararli oldu diyor.. Nasil taraftarsiniz bee!! |
Alıntı:
|
Bu adam Ronaldinho'yu bile getirse aynı muhabbet olur Yorum yazmaya bile gerek duymuyorum |
Alman SüperStar |
iyiki almıısm derken kendi cebinden mi cıktı bu para :D benim paramLa muronu8n emrenin gogonun parasıyla aLdın ezigi para vermiyo zaten :p :D |
cok iyi transfer |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:31 . |