![]() |
Alıntı:
|
Ben şu maçtan korkmuyorum diyemiyorum... Ama eğer ille de bi takıma yenilecekseniz bu takım bari üstünüzdeki takım olmasın... Yani Sİvas'a yenilmektense GS ya da FB'ye yenilmeyi tercih ederdim ille birini seçmek zorunda olsaydım... İnşallah hepsini ezeriz...:bike: |
Aynı ciddiyette devam edersek, uzak ara farkla bile şampiyon olabiliriz.Gençlerbirliği ve Sivas maçlarından toplam 4 veya 6 puan alırsak önümüz çok açık. |
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik, Geceleri uyumadan sabahlar ettik. Uçurumlara düşmeden tut elimizi, Şampiyon ol BEŞİKTAŞ'ım mesut et bizi............ |
evet dedigim haftalar geliyor iddaamin arkasindayim bu iddaayi yapali 4 hafta oldu sanirim belkide 5 haftaya sivasida yenip bu isin yuzde 50 kismini halletmis olacagiz insallah |
Alıntı:
|
hic korkmuyorum biz bu sivasi yeneriz yenemesekde yenilmeyiz |
Sivası yenersek bayrakalrı hazırlayın ... şampiyon olacagız BEŞİKTAŞ ım bu sene .... |
metin sabitle su konuyu yaw :)her macin ardindan arayip duruyorum forumda |
evet dedigim yere dogru geliyoruz konuyu acali 6 hafta falan oluyor sanirim hakliligimi gormek gercekten guzel oluyor :) su konuyu bi sabitleyin allah askina yaw :) |
Türkiye`de Saat: 22:08 . |