![]() |
nobre'nin milli takıma alınması fikrine % 100000 katılıyorum. mehmet yıldızı alıyo adamın milli takım performansı ortada.milli maçlarda topla buluştuğu bile yok mehmet yıldızın . mevlütü alıyo adamda son vuruş sıfırın altında :D ama takıma süper katkı sağlicak nobre'yi göremiyo yada görmemezlikten geliyo. artık bunuyo sanırım terim.. |
Daha formda futbolcular olsa bile Fatih Terim'in bir kere forma vermesi gerekirdi Nobre'ye.. |
terim almaz hala gider halil altıntop mevlüt gibi oyuncuları alır |
Nobre Semih çift forvet oynamalı. |
Nobre 'nin yani sira , i.toraman'ida görmek istiyoruz. |
nobre aLıNMAMALI,milli takım için formda forvet oyuncuları zaten var üstelik terim nobreyi milli takıma alır da nobre ispanyaya 1 yada 2 gol atarsa(ispanyaya gol atabileceğimizi sanmıyorum) nobrenin fiyatı 2,5 milyon euro olur figer de bizden çatır çatır imza parasını alır |
Aurelio oynuyorsa,Nobrede oynar.. |
Alıntı:
imzamı aTıorum..aynısını yazmaı düsünüodum.. |
Almaz. Bence Beşiktaş'tan Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, Mert Nobre hatta İbrahim Üzülmez milli formayı hakediyor. |
bence alinmamali aurelionun alinmasi iyi oldu cünkü ön liberoda adam gibi oyuncumuz yok kazimin annesi ise zaten türk ona yabanci gözle bakmiyorum forvette iyi oyuncularimiz var bence nobreye hic gerek yok..!!! |
Türkiye`de Saat: 07:33 . |