![]() |
mert nobre kendisini aştı 2006-07 sezonunda transfer edilen Brezilyalı, ilk iki sezonunda tüm kulvarlarda toplam 12 gol atmıştı. Bu sezon ise daha şimdiden 13 kez rakip fileleri havalandırdı. |
ee 2nci Kaptan oLsn o KaDar..:) |
Bence daha atmalı... |
çift forvet sisteminde daha yararlı olacağına inanıyorum umarım bu sistemde devam eder aksi taktirde çok yanlız kalıyordu ve rakiplerle tekbaşına mücadele ediyordu buda ona olumsuz yönde etkiliyordu |
Alıntı:
|
bence iyi dusunulmesi lazim bundan onceki 2 sezonu cope attiginida unutmayalim hatta yoneticiler para isteyen figere bunu hatirlatsin bi zahmet bence mac basi anlasilmali nobreyle |
bu sezon keske gol kralı olsan nobre |
En iyi sezonu denilen bu sezon 7 hafta gol atamadı.İmzadan sonra performansını tahmin etmek zor değil.En azından şampiyon olduktan sonra imzalasınlar.... |
umarın gol krallığında iddalı hale gelir :) yinede önemli olan takımın kazanması tabiki.. |
yaa bence daha çok gol atabilir yani ve bizim golcü dediğimiz konuma gelirse ki şu an bence o konumda değil o zaman kendisini daha rahat hissedicektir |
çift forvet birbirini besleyecek daha çok gol atacaklar. |
çift forvet oynasın nobre & bobo daha cok gol atarlar |
nobre gol sayısıyla değerlendirilcek bir oyuncu değil bence hala yanlış bakılıyor olaya :) |
Nobre gereksiz bi futbolcu. mücadele ediyo olabilir, ha en çok gol atan oyuncu bu sene doğrudur bundan önceki iki sezon ne yapmış. Batuhan diye bi futbolcumuz var bu yaşta koysan Nobre'den daha çok gol atar hem çok daha az para alıyo hem de geleceğe yatırım yaparsın. Sözleşme imzalasın iki-üç sene yine katlanıcaz buna. Dribling yok, top sürme yok, şut yeteneği yok, adam geçme yok, ya kafasına ortalayacaksın gol atacak onu defans oyuncuları da yapar en az Nobre kadar da mücadele eder, ya da boş kaleye yuvarlayacak. Bence göndersinler Beşiktaş kimsenin kaprisini çekemez 3 senede ne yapmış. Delgado gibi taraftarı kandırıyolar güya yabancı oyuncu ya yabancıysa iyidir anlayışı.. |
Alıntı:
|
evt cog iyi gelişmeler var arap atı gibi sonradan acılıyo biizmkiler ..!! |
Nobreyi çok yanlış değerlendiriyorsunuz..Futbolun gerçeklerini görün artık..Futbol,koşu,mücadele oyunu haline geldi..Bu mücadeleyi ortaya koyan yegane oyuncularımızdan Nobre..3 sezonda ne yapmış diyosunuz ama 2 sezon bu takımın yedek oyuncusu olduğunu,fazla süre almadığını yazmıyosunuz..Haa süre aldığı dakikalarda da canla başla mücadele etti,kritik yerlerde gollerini attı.. İmzayı atar sonra yatar mantığına şiddetle karşı çıkıyorum..Bu takım bunu yapacak en son oyuncu Nobredir.. Nobre,Savunma oyuncuları için tam bir baş belasıdır,unutmayın..Stoperler gözden kaçırdığı an golü kalesinde görür..Çünkü adam gol kokluyo,nerde durduğunu,nerde durması gerektiğini iyi biliyo,tüm savunmayı meşgul ediyo,stoperlerin ortasahaya doğru çıkıp,alan daraltmasına engel oluyo..hava toplarını indiriyo,vucüdü mükemmel kullanıyor,sırtı dönük pivot santrafor oyununu da müthiş geliştirdi..alıyo top tutuyo,oyuncularımızın yanaşmasını sağlıyo,yeri geldiğinde arkadaşların dinlenmesini sağlıyo..En önemlisi top saklayıp, tutabildiği için,topun duvar gibi savunmadan dönüp kalemize atak olarak dönmesine engel oluyor.. Nobrenin açıklarını,eksilerini söylerken,artılarını,takıma faydalarını konuşmamak ayıptır.. |
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: |
Alıntı:
|
Nobre de Nobre...Her takıma lazım öyle biri, başka da bir şey demiyorum, yeterince dedik... Dartheagle ve Ramazan abi de gerekenleri demiş zaten, İbodaca da onaylamış, bende sonuna kadar katılıyorum...Kimseyi de zorla beğendiremeyiz bir adamı sonuçta, önyargıları değiştirmek zordur, bazılarında ise imkansız... |
Alıntı:
|
Ya aklım almıyor..Bu söylenen paraların verilmeyeceğini sizde adınız gibi biliyorsunuz..Bu spekülasyondan yararlanıp Nobre olan kininizi kusuyorsunuz..Bu takımda hak etmediği paraları alan oyuncular varken,söz konusu olan bu paraları almayacağını bildiğiniz Nobreye haksızlık yapıyosunuz..Bu paralar verilecek olsa çoktan anlaşma imzalanırdı.. |
Nobre'ye helal olsun.Bu sene Bobo ile beraber oynamaya devam ettikçe sezon sonuna kadar 15 golü bulur ligte. |
20 atar boboyla oynarsa diyorum ben |
Alıntı:
Nobre geldiği sezon kötüydü evet..Ona kimse bişey demiyor zaten..Geçen sezonun ilk yarısında da vasattı..Taa ki kadro dışı bırakılana kadar..Holosko gelene kadar.. O vakit Nobre'nin gerçek yüzünü gördük hepimiz..:) O günden beri de görüyoruz..Holoskoyla birlkte sırtladılar götürdüler geçen sezonn 2.yarısı takımı..1 kişinin bile desteği yoktu başka..Bu sezon da iyi bir çizgi yakaladı devam ediyor adam.. Nobre'nin performansını sözleşmeye, imzaya, paraya bağlarsanız ayıp edersiniz bence..Son yıllarda bize kaçtane Nobre geldi yaw? Canını dişine takan, tekmeye kafa uzatan, sınırlı yeteneklerine rağmen sürekli fayda vermeye çalışan ve son dönemlerde de bu faydayı en iyi şeklde veren...Kaç tane adam geldi yaw? Buldunuz bunuyorsunuz resmen..Hem de Türk Statüsünde bu oyuncu..2 Milyon Euro diyosunuz..Yaw cidden BJK o parayı vercek olsaydı şimdi burda sözleşmeyi tartışıyor mu olurduk.. Ben sağ elinizi vicdanınıza; sol elinizi de zihninizin, aklınızın olduğu başınıza koyun öyle bir düşünün derim..Sadece 1ini yapınca olmuyor bunu anladm..:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
tek onu deıl kım olsa etkıler yanlız kalınca yanı |
Alıntı:
|
Alıntı:
Fenerbahçenin Nobreyi kovduğunu düşümüyorum..Biz imza attırdıktan sonra "zaten kadroda düşünmüyorduk" açıklaması gelmişti..Ozamanlar Nobre yabancı statüsündeydi ve buna rağmen Fener'de kalabilirdi yani.. Son yıllardan kastım benm 4-5 yıl abi..Ve bu süreç içinde ben Nobre tipinde bir oyuncu hatırlamıyorum..Belki aklıma gelmeyen 1-2 kişi vardır ama onlar da en fazla 1-2 kişidr yani.. İlhan, Nouma, Nihat gibi hamleler yanlıştı evet..Benm gözümde zaten bu 3 oyuncu tüm futbolculardan değerlidir..Ne yazık ki gittiler ama..Yapılabilecek birşey yoktu..Nihat'ı , İlhan'ı para için..Noumayı bir hiç için yolladılar..Ve ben o hamleler sonrasında fazlasyla isyan ettim..:) Burda Nobre'yi savunan bir çok abim, arkadaşm da etmiştir bence.. Nobrenin bu takıma katkısı tartışılmamalı bence..Hele ki bir Serdar Özkanla hiç kıyaslanmamalı..Her türlü yanlış olur bu kıyas..Ayrıca Fenerli, Ezik, Brezilyalı gibi yakıştırmalar da yanlış bence..Nobre Bizim Futbolcumzdur..Türk statüsündedir..Milli formayı giymek istemektedir..En önemlisi verimli, takımına yarar sağlayan bir elemandır.. |
antep maçında ilk çalımını atan + başlık... |
bence dahada atmalı.aldığı paranın hakkını vermeli |
bu kadar yetmez bize daha fazlası lazım herşey gol atmakla bitmiyor ama kendini göstersin hakkını versin aldığı paranın buna da razıyız |
Bu durum çoktan ön yargıyı aşmış beyler , ne desek ne söylesek boş..Zaman herşeyin ilacıdır..Nobre cevabı sahada zaten veriyo,vermeye de devam edecektir..bende sonuna kadar Nobreyi savunacağım.. ''Söylesem tesiri yok,Sussam gönül razı değil''.. |
Türkiye`de Saat: 17:47 . |