![]() |
Aman hoca , Delgadoya yer açacam diye,Takımın Ahengini,havasını bozma da.. |
oynasa ne olcak 3 yıldır toplam 15 gol atmadı bir derbi almadı milyon euroları alıyor tip karizma var die kanıyorsunuz cisse delgado nobre yollanıp gerçek bir yıldız alınmalı çakma yıldız deii !!!!! |
Alıntı:
|
Delgadooo !!!!! FArk VAR:D |
evet inönüdeki derbileri alsın zaten btn derbiler inönüde en azndan şampiyon oluruz bu sene delgado bence artık olgun futbol oynamayı öğrenmeye başladı bundan sonrası için umutluyum kapttandan inş beni yanıltmaz |
delgadodan verim alınamazsa çokta ısrar edip üzerine gitmeye gerek görmüyorum. |
hayırlı olsun da deplasmanda da oyna artık kaptan |
delgado ve serdar arasında tercih meselesini kimse serdardan yana kullanmayacağına göre kazanan kadro bozulmaz geyiğini biraz bu durumda değiştirmek lazım :D |
delgadoyla ersnti bi arada görmek için büyük bi fırsat.sevindim bu habere |
kaptan herkes kıymetini gidince anladı, sana ihtiyacımız var .. bu arada takımdan kimin kesileceği konusuna gelince serdar özkan olabilir ama bekte toraman oynarsa sağ kanadı kullanamayız, daha ofansif bir bekle oynamamız gerekir, başka da kesilebilecek adam göremiyorum hoca için zor karar bence antep maçındaki orta saha ve forvet kurgusu serdar özkan dışında korunmalı ... |
Türkiye`de Saat: 11:51 . |