![]() |
cisse'nin yüzü güldü Sezon sonunda yolların ayrılacağı belirtilen Cisse'nin keyfi yerinde. Alman transfer Ernst'in gelmesiyle yükünün azaldığını söyleyen Fransız futbolcu, "Özellikle deplasman maçlarında en çok yükü orta saha çekiyordu, ben de o bölgede yalnız kalıyordum. Şimdi iki kişiyiz, artık rahatım" diye konuştu. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
ßiz $amPion oLaLım senDe qiD ciSSe ;) |
Alıntı:
|
illa çift önlibero olacaksa savunmada sivok'un yerine zapo, önliberoda cisse'nin yerine de sivok oynasa çok daha iyi olur... |
cisse sana hayirli yolculuklar |
bu adama butun besiktas taraftarini dusman etti sevgili medyamiz ozelliklede besiktas tvdeki programlarin yorumculari inanamiyorum adam on liberodaki gorevlerini yerine getirsede getirmesede kotuleniyor horlaniyor kiziliyor hemde takim sampiyonluga giderken takim havayi yakalamisken bu benim icin cok garip bi durum |
cisse giderse cok alternatifi var ernst sivok |
yokluğunu hissedicemizi sanıyo galiba :s :D |
Cisse kaliteli bir oyuncu.. Sizde yanli medyanin laflarina inanip Cisseyi istemiyorsunuz.. Maldonado, Josico ve Linderoth gibi siradan adamlara yapilmayan Cisseye yapildi.. Ben Besiktas taraftarini akilli bilirdim.. Cisse-Ernst oyunu her 2 yonuyle oynayabiliyor ama sivok sadece defansif olarak iyi.. Sivok-Ernsti Konya macinda gorduk, sonra Ernst-Cisseyide Trabzon ve Antep macinda gorduk!! |
Alıntı:
bu nası bi laf şimdi!! burda herkes istediğini sölemekte özgür herkesin kendi fikri var. sana görede cisse faydalı olablr. güzel bi dille anlat derdini..!! |
Türkiye`de Saat: 09:15 . |