![]() |
korkmaz hocaya başarılar G.Saray'ın yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz'a, ilk tebrik milli takımdaki eski takım arkadaşlarından geldi. Tayfur Havutçu, Rüştü ve İbrahim Üzülmez'in; Korkmaz'ı arayarak yeni görevinde başarılar diledikleri ve "Seni üzeceğiz" diye takıldıkları belirtildi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
hic sevmiyorum bu adami....korkmaz degil morinho gelse basarili olamaz bu galatasarayda..insallah küme düserler :) |
hakemlerden çok kart görür.sonrada kural hatası var derler. |
Futbolculuğunda mikrobun biriydi aynen terim gibi...çok erken geldi kaybolup gidecek inşallah... |
Ben başarılar dilemiyorum kendilerine :) |
Karaktersi bir futbolcuydu, boğazlamak için hakeme, bayrağının sopasını kırmak için yan hakeme, tekme tokat rakip futbolcuya saldırırken hatırlıyoruz hep bülenti. Ben açıkçası başarılı bir teknik adam olmasını istemem. |
rüştü,deli ibo ve tayfur'a katılıyorum ve tebrik ediyorum :D |
nekadar başarılı olursa olsun en ufak yenilgide eleştiriler başlayacak kaldıki n uzun süre dursada oda sezon sonuna kadar olacaktır bu yerli hocaların kaderidir |
Çirkef Bülent ne olacak :viking: |
gsnn başına gelmesi için erkendi ama geldi ii oldu ama:Dbzm için |
Gelmesi iyi oldu. Pek başarılı olacak, bu yükü kaldıracak tecrübede ve yapıda değil henüz. "Kral Hagi" iki günde nasıl "Hırsız Hagi" olduysa, bu da "Büyük Kaptan"dan "Beceriksiz Kaptan"a falan döner yakında Galatasaray taraftarları için :) |
başarısızlıklar diliyorum |
güzel bi msj:) |
Türkiye`de Saat: 06:22 . |