![]() |
kalpten oynuyorum Beşiktaş'ın yeni transferi Ernst sahaya çıktığı andan itibaren tüm konsantrasyonunu kazanmak için harcadığını belirterek, "İşimi seviyorum" dedi. Ara transferde Almanya'nın Schalke takımından alınan Fabian Ernst, siyah-beyazlı formayı giymekten büyük keyif aldığını söyledi. Geldiği günden bu yana otaya koyduğu futbolla spor otoritelerinden tam not almayı başaran tecrübeli oyuncu, "Beşiktaş'ta yüreğimi ortaya koyuyorum" dedi. Bundesliga'da uzun yıllar forma giydiğini ve Türkiye'deki futbolun http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dda üst düzey olduğunu belirten Ernst, "Eğer kazanmak istiyorsanız 90 dakika boyunca mücadele edeceksiniz, çok koşacaksınız. Ben de bunu yapmak için uğraşıyorum. Bana güvenenleri mahcup etmem" diye konuştu. |
Maşallah çok iyi bu adam bence bu sezondaki en iyi transferlerden biri |
Kalpten oynayanları biz çok iyi anlarız Fabi..İnşallah uzun yıllır bu kutsal formayı terletirsin.. |
futbolu burda bırakırsın artık Ernst :) |
100. yıldan sonra böle bi futbolcumuz olmadı.. |
helalin var ernst sevdik bizde seni inş hep takımıza katkıda blnursun |
ßizde Seni KALPTEN Destekliyoruz :) |
bizi hayal kirikligna ugratma ernst, wir lieben dich ernst :) |
Adamımsın Ernst..:).. |
Son transferlere bakinca adam onlarin yaninda Terminatör gibi duruyor. Gordon Schildenfeld, Diatta, Higuian v.s ...... |
ewet umrm futbolu bizde brakırsın |
Ersnt çok isabetli bir transfer.Orta sahada çok dinamik bir takım olduk. |
kalpten oynamana gerek yok disiplin ve profosyonelligini bozmadan takim icin calis kafi ernst he tabi bide kalbende bu duyguyu hissedersen tadindan yenmezsin oda ayri bi konu tabi :) |
fabian ernst oley oley oleyy fabian ernst oley oley oley.... geldıgı gunden berı oynadıgı oyun gercekten mukemmel ıns oyununu bozmadan devam eder |
Çok sağlam bir adam... |
sewioRuz seNi..:) |
inş kalpden oynarsın zaten insan işini sevmese nasıl başarılı olurki |
Türkiye`de Saat: 11:56 . |