![]() |
delgado kulubede Çift forveti bozmak istemeyen Denizli, iyileşen Arjantinli yıldızı ikinci yarıda sahaya sürecek. Beşiktaş'ta sakatlığı geçen Delgado, Belediye maçının kadrosuna dahil edildi. Ancak tangocu yedek soyunacak!.. Hafta başından beri Arjantinli yıldızı ilk onbirde oynatmayı planlayan Mustafa Denizli, çift forvetten vazgeçemedi. Arjantinli yıldıza da mecburen kulübe yolu görünmüş oldu. İleride Bobo-Nobre, orta sahada ise Erns-Cisse ikilisini http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dbozmak istemeyen tecrübeli çalıştırıcının, Delgado'yu maçın gidişatına göre ikinci yarıda oyuna alması bekleniyor. Delgado, göreve hazır olduğunu belirterek, "Yeniden formamı giymek ve gollerimi atmak için sabırsızlanıyorum" dedi. |
Ohh be nihayet çift forvet lafını duyduk:DNeyse zaten Delgado sakatlıktan yeni çıktı ikinci yarı girse daha hayırlı hem yormamak lazım;) |
Doğrusu da budur zaten.. |
maçın gidişatına göre delgadonun girmesi daha mantıklı |
ya hala korkak futbol bu ne ya 4 lü savunma cift önlibero sanki barcelonaya karsi oynuyoruz...delgadoyuda küstürecek bu adam yaaaa....cisseyi devre arasinda göndermek icin ugrasan adam simdi her mac ilk 11 de sahaya sürüyor...bu adam nezaman dogru bir kadro sürecek sahaya.. |
evet delgado duruma göre girse daha iyi savaşan mücadele eden bir takım duran bir delgadoya göre daha iyi. |
dogru fakat umarim delgado'yu oyuna sokmakla cok gec kalmaz.... |
Doğru karar... |
10 numaralı sistemden yavaş yavaş vazgeçilmeli... |
Açıkçası ben Antep maçında 10 numarasız bir oyun anlayışı ile maça çıktığımızda tedirgindim biraz ama demekki 10 numarasız da kazanabiliyormuşuz. |
Türkiye`de Saat: 22:25 . |