![]() |
duran toplar onun Denizli son idmanlarda duran top organizasyonları da yaptırdı. Kartal'da duran topları Tello kullanırken, Şilili oyuncuya "şut emri" verildi. Tello ayrıca Bobo ve Nobre'nin markaja alınması ihtimaline karşılık kaleye yakın oynayacak. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
tello'nun her duran topu tehlikeli oluyo.. takımın en iyisi bu konuda |
Korneri ön direğe vurmada ne yaparsan yap tello allah aşkına gına geldi.. |
Şut atmalı zaten Tello. |
Emre Abiye katılıyorum ön direğe orta yapmada ne yaparsan yap |
kaleye çalış tello...güzel goller atabilecek oyuncusun.... |
Bize neler oluyorsa...son iki macimizda kornerden gol bulduk:D bu beni mutlu etti...ligen en cok korner atan takimiyiz en azinda arada bir tehlikeli olmasi gerekirdi...insallah devam eder kornerden gelen goller |
Trabzon maçına kadar Tello'nun köşe vuruşlarını beğenmiyordum ama ne olduysa son 2 haftada Tello vitesi yükseltti, kornerlerden 2 gol attırıp 1 de gol attı.İnşallah bu asistlerine sezon sonu boyunca devam eder. |
tello süper adam takımı taşıyan isim |
Duran toplar her zaman önemlidir...Tello genellikle çok iyi kullanıyor bunları ama bazen de çok kötü...Bu konuda çok iyi olduğu bir maç olur umarım...Onun uzaktan şutlarına da ihtiyacımız var, iyi vuruyor toplara, bunu sık sık kullanamsı lazım, kaleciler zaten kova, alıyorlar içeri... |
Türkiye`de Saat: 15:05 . |