![]() |
Toraman'a gelen tekme macın sonlarına dogru bebbe yıdı sanırım toraman a bır tekmeyle gırdı kı sok oldum nasıl bır gırıs o dırek sakatlamalık dırek kırmızı beklerken hıcbırsey yoktu bu hareketlere nasıl musade edılıyor anlamıyorum |
Valla onu bizde anlamıyoruz hakemin gıcıklığı işte |
Tartışılmaz direkt kırmızı kartlık bir pozisyon...Ve en az 2 maçlık ceza gerektirecek bir durum ki bizim Ernst in kart uyarısını görüyorda pozisyonu göremiyor bu kadar komik bir durum.. |
Kırmızıydı, ama veremedi...Kötü bir maç yönetti, ilk önce Belediye'ye yaranmaya çalıştı sonra bize, öne geçtikten sonra tekrardan Belediye'ye çalıştı, 5 dk'de uzatma verdi ama olmadı...Böyle hakem olmaz... |
Ben bu hakemi tartışmam bile..Bu sezon yönettiği maçlar bir hakim tarafından incelense müebbet yer walla.. |
maci izlerken sinirden gülme krizine girdim, bizim ligimizde ne kaliteli hakemler varmis ya, adriano en az 7kere faul yapti bir sari kart görmedi, bebbe'nin yaptigina gelince yani bu kirmizi kart degilde ne bilemiyorum, hakemler migdemi alt üst ediyor artik |
hakem bu maçı kaldıramadı,ipin ucunu maçın çok başlarında kaçırdı zaten |
Şuan Turkcell süper Lig'in en iyi iki hakemi bellidir; Deniz Çoban ve Yunus Yıldırım ... İkisini de her zaman tebrik etmişimdir...Her zaman eşit ve dengeli davranıyorlar ... |
bencede kırmızı karttı ve hakem macı kaldıramadı |
İşte ne zaman Beşiktaşımız şampiyonluk için iddialı bir konuma gelse hakemler çıkıyor sahneye..Biliyordum bu maçı çığrından çıkaracağını.İbb liler paso faul yapıyor ama devam kararı çıkıyor, Bobo ve Nobre'ye ne kadar faul yaptılar ama devam ettirdi hep.İbrahim Toraman'a yaptığı harekette %100 kırmızı kartlık bir hareket, o hareketi gördü ama bilinçli olarak vermedi.O Bebbe'yi de Allah'a havale ediyorum.İnşallah tv görüntülerinden yer 3 maç cezayı. |
HAkem katletti maçı. |
Zaten nerde bizimkiler ufak bir hareket yapsalar yada itiraz etseler kartı yapıştırırlar ama Bebbenin yaptığı faulde olduğu gibi ne hikmetse UFOları seyreder gibi pozisyonu görmezler... |
ßen macı ızLemedım ama sakatLıgını etkıLıcek ßısı degıLdır umarım :s onun harıcınde hakemLere artık aLıstım aLLahtan ızLememısım.. |
bi ara dikkat ettim kaleci süreden çalarken saatine bakıp durdu görmemezlikten geldi sinirden delirtir bunlar adamı |
direkt olarak kırmızı gerekirdi... |
Ernst ve Sivoka komedi gibi sari kart veriyor Bebbeye 100% kirmiziyi vermiyor!! Yazik be ne beceriksiz hakemler var TRde!! |
Kırmızı KART...! |
bu ibb nin amacı farklıydı zaten önemli bi futbolcuyu sakatlamak zaman geçirmek ve haftaya ankaradaki maçı etkilemekdi bu kontrolsüz hareketler |
Alıntı:
|
kupa maçında uğur boralın ali tandoğanın kafasına attığı uçan tekme , dünkü maçta bebbe nin toramana attığı uçan tekme !!!! hakemlik seminerlerinde şu sözler geçmiş olmalı .. beşiktaşlıya sert girin , bi yeri kırılmazsa karta gerek yok !!!! |
Hakem berbattı sarı kartları göstermedi. O harekette kırmızıydı |
kesinlikle kırmızı karttı hemde bebbe yeni girmişti inanılmazdı çok adice yapılmış bir hareketti |
ibb oyuncuları ne kadar grzkllırdı ne yaptıklarını bilmiyorlar o hareket kesinlikle kırmızıydı |
sadece o deılkıı nobre bir pozisynda arkadan kayrak mudahale ile yere dusuruluor hakem avntaja bıraktıı ama snrasnda kart göstermesı gerekırken bıse yok! anlıcanz hakem yıne bıze tarflı bı maç yönetti gibime gelıo ama kımse ŞAMPİYON olmamızı ENGELLEYEMİYECEK |
Alıntı:
|
Bebbe ne yapsin FBden GSden gelen primler gitti !! |
Alıntı:
|
Arkadaşlar; Bebbe ' nin yaptığı faul değildi..Bence "cinayete teşebbüs" tü |
hakemlere söylenicek birşey kaldımı bilmiyorum artık... |
bız burada bu konuyu tartısıyoruz ama bu konu basında gundeme gelmedı |
Alıntı:
|
Bebbe'nin yaptığı tamamiyle faul ve kırmızı kart sonra Sivok ve Adriano arasındaki mucadelelere de dikkat edersek hepsi neredeyse faullu hareketler ozellikle Adriano tarafından yapılanlar ayrıca yine kartlık hareketler fakat işte birileri sanırım ya görmezden geliyor ya da hakikaten görmüyor.. |
bu arada sıvok'a gosterılen sarı kart kanlı formasını degıstırdıgınde onu trubune atmasıymıs tahrik varmıs |
haşmet babaoğlununda dediği gibi önceki haftalarda iş hakemlere isyan etmekse biz unumuzu eledik eleğimizi astık.... |
BU MAÇTA AYNI POZISYON TEKRARLANDI UMIT BOZKURT NOBREYE AYNI HAREKETLE GIRDI ILK YARIDA BANA GORE KIRMIZI AMA SARI BILE VERILMEDI |
eeD toraMana yabıLanLa aynı $eydi.. |
Türkiye`de Saat: 19:39 . |