![]() |
Denizli: Bu akşam inanmıştık Teknik Direktör Mustafa Denizli, 2-1 Beşiktaş'ın galibiyetiyle sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrasında şu açıklamayı yaptı: "Daha önce oynadığımız karşılaşmalarda rakibimizi yenememiştik, ilk kez bu akşam İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşısında galip geldik. Zor bir geceydi, böyle olacağını biliyorduk. Rakibimiz büyük takımlara karşı başarılı oynuyor. Hava toplarında Türkiye'nin en iyi savunmasına sahip olan bir rakibe sayılmayan da dahil hava toplarından 3 gol attık. Bu akşam kazanacağımıza inanarak çıktık sahaya. Fizik olarak iyi durumdayız. 60. dakikadan sonra rakibimiz kim olursa olsun belirli bir üstünlük kuruyoruz ve bunun avantajlarını kullanıyoruz. Çok dirençli bir rakibe karşı oynadık. Sonuçta; bütünüyle, tribünüyle kazanmak isteyen bir takım vardı sahada ve bu da bize akşam yetti. Taraftarlarımız 60. dakika itibariyle oyuna müthiş katkı yaptı. Futbolcularımız da onların temposuna uyum gösterdi." |
şansımızın yardımıyla kazandık bnce bu maçı sayın denizli yinede lig bitene kadr arkandayz |
Futbolcularda o inanç vardı, bu belli...Çok iyi oynamasalarda bir şeyler yapmaya çalışıyorlar, baskı kuruyorlar, rakibi bunaltıyorlar vs...Ama bunlar da yetmez, net pozisyonlarda bulmalıyız artık, son iki maçımızı duran toplar sayesinde kazandık, organize ataklarımız yok, olsa da rakip savunmayı geçemiyor, bunlar üzerinde durmak gerek biraz da...Doğrudur, şansımızda yaver gidiyor bu aralar, ama bırakalım da gitsin yanii, onca senenin şeyi var üzerimizde, bırakalım da bu kadar olsun... |
ya şans diyosunuz ya futbol bu şansta olur şanssızlıkta olur her maç şansımız yaver gitmiyor zaten hakemler yüzünden giden maçlara sayın yani |
Çok önemli 3 paun aldık, hoca yine para maç başı para aldığı için yusufu onattı bu çok göze batıyor artık her maç aynı şey. |
nobrenin golünü vermediler üzüldüm |
Ee birazda şansımız olsun.7rabzon maçında tek kale oynamamıza rağmen kazanamamıştık, aynı şekilde bursa ve sivas maçlarını da.Biraz da şans bize gülsün. |
taraftar aldırdı bu 3 puanı...acayip baskı kurdular...helal olsun... |
sonuc guzel futbol kotu ıkıncı yarı takım doldur bosalt oynadı oyunu cırkınlestıren beledıyelı futbolcularıda basta abdullah avcı olmak uzere kutluyorum yerden kalkamadılar bı turlu |
Besiktasli bi insan icin kalp krizine sebep olabilecek bi macti, yine de aldik.. Süper de oldu :) |
Önemli bir 3 puan aldık... |
bu kadar zorlanacağımızı beklemiyordum. ama olimpiyat stadında oynayan ve her maç 1000 seyirciyi geçmeyen tribünlere oynayan İ.B.B. de tribün görmüş oldu :) taraftar aldırdı bu puanı. |
valla hoca tam da taraftarın istediği gibi bi kadro çıkardı sahaya ama maç zorluk derecesi oldukça yüksekti. Gerçi belediye de hiç modern bi futbol oynamıyor istanbul ismini haketmeyen bir futbol izledik nice anadolu takımı bunlardan daha iyi niyetli oynuyor futbolu. |
rezil olduk resmen ilk yari adamlar oynadi kardesim neyi kabul edemiyorsunuz anlamiyorum adam vurup indiriyorsa sende yapacaksin kazanan takim bozulmaz kardesim futbolun ilk kuralidir bu cisse olmayinca gordunuz orta sahanin halini tek adam yetmiyor artik oraya bunu bizim taraftarimiz ve ozellikle geri kalmis yazarlarimiz ne zaman anlayipta su takimda israrla cisseyi karalamaktan vaz gececekler cok merak etmeye basladim besiktasin takimi son 2 haftanin takimidir bu degil orta sahada mucadele eden adamlara ihtiyaci var bu takimin belediye resmen yuruyerek gecti orta sahayi allahtan ernst varda biraz kapatmaya calisti ama oda yetmedi tabi yne diyorum oraya tek basina kimi koyarsan koy yetmez istersen gattusoyu koy olmaz kardesim orda 2. adam muhakkak olmali ayrica delgado madem yeterince formda degildi neden direk 11 basladi onuda anlamadim herzaman diyorum denizliye hic guvencim yok ayrica hoca falanda degil inanmiyorum iyi hoca olduguna bu takimi yaparsa sampiyon futbolcularimiz yapacak mac 2 1 dakika 85 olmus rakip orta sahada hayvan gibi savas veriyor gol atmak icin bizim denizli efendi tek savasan orta sahamiz ernsti alip yusufu koyuyor inanmak mumkun degil bunu anlayan varsa gelsin beri bu ne sacmaliktir kardesim ya yorulduysa eger ernst onun icin cikariyorsan cisseyi al uguru al serdar kurtulusu al oraya ama yerinin adamini al kardesim dalgami geciyor nedir |
ayrica sans olayina gelince ilk yarida belediyenin 2 pozisyonuda defastan uzaklastirirken bizim adamlarin belediyeli futbolculara armagan ettgi pozisyonlar oldu bu sanssizligi kiran hakandir cikardigi top macin donum noktasiydi cok suursuzca bir futbol oynuyoruz cok acele ediyoruz buna bi care bulunmasi lazim 25 dakika var macin bitmesine bizimkiler top sisirmeye basliyorlar bu cok kotu bir aliskanlik ayrica golu attik maci sogutma yetenegi yok bizim topcularda ve nobrenin sayilmayan golu kesinlikle gol oylesine kaldirdi yan hakem bayragini nobre 1 birbucuk metre geriden gelip vurdu kafayi adam neye gore verdi ofsayti adamlarin golu temiz ofsayt yok nobre iyi niyetle yardima geldi ama ofsayti bozdu malesef gokhanin golu kesin ofsayt bobonun dokunmasina gerek yok top ilk ortalandiginda gokhan ofsayt zaten ve bizim gol iceri girdi kaleci iceri aldi daha dogrusu bi karis falan iceri dustu hasagic sakatlanmasa halimiz dumandi onuda soylemeden gecmeyeyim ama tekrarliyorum bayraklari hazirlayin siz bu is bitmistir |
ernst ü galiba kart görebilir korkusuyla çıkardı bir daha ki haftalar bize çok lazım çünkü ama haklısın cisse uğur gibi adamlar dururken yusuf u alarak sırf para kazansın die maçı riske atmanın da mantığı yok. |
sanstı |
Yaa hoca,oynama artık şu takımla,kararını ver, belli bi şablonun olsun..sonra ne değişiklik yapacaksan yap..Ama Her maç farklı kadro ve sistemle oynanmaz ki kardeşim..Topa basan,mücadele eden,ortasahayı kalabalık takımlara karşı mutlaka ama mutlaka ortasahayı diri tutmak lazım..Delgadoyu oynatacam diye bu kadar çabalama artık..Anla artık bize Delgadodan fayda yok !! Ernstin yanına mutlaka Uğur monte edilmeli..Cisseye bile razıyım ya..Geldiğinden beri Hiç bişey oynamayan Delgodaya bel bağlayan bi takım istemiyoruz artık,gör bunu.. |
evet delgadoya bel bağlamak hiç iyi değil ama ben delgadoyu daha eleştirmiycem bir iki hafta geçsin eksiği var çnkü bnce |
hem şans vardı hem de 2. yarı daha bastırdık beşiktaş herezaman baskılı oynarsan kaznır çünkü ii forvetlerimiz var saldır şanlı kartalım saldırda kazanalım yılların hasretini bu sezondan çıkartalım |
biz her maça inanarak çıkıyoruz zaten |
sana rağmen kazanıyoruz denizli kazanan her zaman haklıdır diyeyim köstek de olmayayım hep destek tam destek |
| Türkiye`de Saat: 14:36 . |