![]() |
Biz ne GS , ne FB'yiz ok BY :) |
Alıntı:
|
ibb her deplasmana gelen takımn yaptığıı gibi vakt gecrmeye oynadıı bnda herkes hem fıkır ama ibb nın yaptığı bişey daha vardıı sert futbol oynadııı aslında yaptıkları her hraket futbol kuralları dısında yapılan hareketler ama her zmn olduğu gibi hakemler yıne bıze karsı taraflı davranms oldular hem burda abdullah avcının bır sucu olduunu sanmıorum futbolcular saha içindeki sinr stresle oynuyorlar |
Sakatlayın demez ama futbol oynamış olanlar bilir hocalar bazı maçlara antremanlarda önümüzdeki maç sert oynanamız lazım diye futbolcuları hazırlar. Ki bu Aptullah avcımıdır her neciyse onunda suratına bakınca o mesajı direk alıyosun ********in suratı buna çok müsait.bu bebbe ninde ibrahime attığı tekmeden açıkcası kendimi düşündüm ibrahimin bir takım arkadaşı olarak sahada olsam napardım diye. herhalde gırtlağını sıkmıştım.Bi tek tello biraz tepki gösterdi gerisi hiç oralı bile olmadılar anlam veremiyorum. |
ya yendik onlar yere yatti besiktasim da maci aldi macin skoru 2-1 3-1 olabilirde ama olmadi hayirlisi olsun bu abdullah avci yi daha cok konusmamin bir anlami yok artik önümüze bakalim.. |
Alıntı:
|
adamların oyun anlayışı bu sert ve mücadeleye dayalı futbol ligde en çok kırmızı kart gören takım ibb...ayrıca bu yere yatmalar falan gayet normal olaylar ...biz dün kötü oynadık bunu kabul etmek lazım...suçu başka yerlerde aramaya gerek yok... |
ibb bunu bizim maçlarda hep yapıyor.ölümüne oynuyolar.madem abdullah efendinin dedigi gibi herşey, g.saray maçında hep birlikte izlicez oynatacagı futblou... |
Uzatmaya gerek yok zor da olsa 3 puanı aldık. Önemli olan da buydu.. |
Taraftar Abdullah Avcı'ya çok bağırdı. Bana göre haklılardı. Bağırmalarının sebebi Aykuta bağırma sebepleri ile aynı. Takımı neden oynatıyorsun, bizi neden yeniyorsun diye değil. Aynen çok efendi bir insan, bu kadar mı efendi olunur denilen Aykut gibi Avcı da devre arasında koştura koştura hakemin yanına gitti itiraz etmeye. O da tamam. Ama kardeşim bi de fener, gs maçlarında böyle heyecanlanın be Aykut+Avcı. fener maçında aykut saksağan gibi kulübede oturup durdu seyrettim ben. O maçı çok rahat kazanabilirdi Ankara. Bir sürü hakem hatası oldu. Niye fırlamadın devre arasında. Rıza, Samet bize her gittikleri takımda kök söktürüler. Olması gereken de o zaten. |
Türkiye`de Saat: 14:35 . |