![]() |
Beyaz forma bence de güzel... Ama madem farklı dizaynlarda formamız var hepsini de kullanmak gerekir zaman zaman... |
evet bencede gerekir ama son zamanlarda hep beyaz forma giyiyoruz gerçekten inönüde çubuklu forma daha ateşli diye düşünüyorum |
ßeyaz'ı sewmıyorum nedense cogunLuk sıyah oLmaLı gıßı geLıyo ßana.. sankı ßesıktasın o ası o aykırı oLayını ßeyaz masumLasdırıyo sıyahda ıse ßı hırcınLık ßen cokmu garıp tuhaf dusunuyorum yah :D:D |
Çubuklu her zaman iyidir . |
benim de dikkatimi çekti !! Kaç haftadir beyaz formayla sahaya çikiyorlar ... Hani nerde cubuklu forma ? hani nerde yatay siyah beyaz forma? hani nerde gri forma ? Bosuna mi yaptilar obur formalari ? |
Beyaz forma bizim klasik formamızdır.Beyaz forma altına beyaz şort giyiliyor altına siyah şort giyilse tam klasik formamız olur. |
bu seene kı formaları begenmıyorum bjk ruhunu yansıtmıyorrrr puma donemınde daha ıı dızayın edıyordu ıc sahamızda butun maclarda 100. nostajlı formayı tercıh ederımmm |
kesinlikle gri-siyah çizgili...mükemmel |
Yagmurlu bir günde görmüştüm seni üstünde CUBUKLU formalar vardı bir anda tutuldum Aşık oldum ben hayatın anlamı SİYAH-BEYAZ dı... Cubuklu !!! |
Böyle şeylere takılmamak gerek..Ne bilim forma rengidir, oyuncuların numarasıdır vs.. |
Türkiye`de Saat: 06:19 . |