![]() |
'1' numara savaşı kızıştı http://www.fotomac.com.tr/2009/03/01...DBE27C3E9x.jpgSiyah -beyazlılarda "Kalede kim oynasın?" sorusunun cevabı her geçen gün zorlaşıyor. Rüştü Reçber tecrübesiyle her zaman bir adım önde giderken, genç kaleci Hakan Arıkan'ın da performansını giderek artırması; "1 numara" için yaşanan forma savaşının giderek kızışacağını gösteriyor. Mustafa Denizli'nin, kupa maçında da Hakan'a şans vermesi bekleniyor. |
bence herşeye rağmen rüştü oynamalı.. |
Rüştü varsa, oynayabilecek durumdaysa o oynar kuşkusuz...En azından bu sezon böyle gider, doğrusu da budur... |
Rüştü daha iyi hakandan yani kötünün iyisi |
Rüştünün hakkı . 8 Yemek istemiyoruz :) |
Rüştü Tecrübesiyle her zaman oynamalı ama futbolu bıraktığında Hakanda Bu takımın kalesini koruyabilecek bir kaleci sadece birazdaha zamana ihtiyacı var kupa maçlarında form tutmaya başladı |
Alıntı:
ben hakan iyi oldugunu savunmuyorum ama onuda rakip tarftarLar gibi Laf sokmanada izin veremem Arkadaş. |
Rüştünün oynaması tarafındayım aslında gönlüm 2 sinde de yana değil ama mecburen bu 2 kaleci varsa bunların içinde tecrübe ve olgunluğa sahip olan rüştü oynamalı düşüncesindeyim..Sonucta zaten rüştüde sallasa sallasa en fazla bir sezon daha sallar sonrasında zaten kale el değişecek.. |
kesinlikle rüştü oynamalı ancak her ne kadar mükemmel kalecileirmiz olmasada türkiye ligine göre iyi kalecilerimiz var ve bence yine türkiye ligine göre hakan çok iyi bir yedek diyorum |
Ben Rüştü ye güvenmiyorum... HAKAN oynasın. |
hakan yan toplarda daha düzgün çıkışlar yapabilse daha iyi reflekslere sahip aslında ama işte o yan toplarda sürekli elinde kaçırma durumları var gerçi bu rüştüde de var ama hakanda daha çok bi de tabi şu topu oyuna sokma meselesi var rüştü den kötüsü olamaz derdim bi aralar ama artık hakan var :D |
Rüştü,futbolu bırakana kadar ne yaparsa yapsın Hakan yedek kalacak gibi gözküyor.Ancak Fortis'te oynayabilir. Bence Hakan,Rüştü Abisiyle iyi anlaşsın onun tecrübelerinden fazlasıyla yararlansın.Şuan dünyada Rüştü gibi tecrübeli çok az kaleci var.:) |
tabikide rüştü |
hakan topu oyuna sokamıyor kornerlerde cızgıde beklıyor pozısyon oluyor ılerı cıkıp acıyı kapatmıyor rustu bunların tersını yapıyor bu yuzden rustu dıyorum |
Bence ikisi de formda değil.Eğer Beşiktaş büyük başarılara ulaşmak istiyorsa kaleye uluslarası deneyimi olan yabancı kaleci almalıdır.Benim aklıma gelen Sao Paulo'nun kalecisi Ceni.Güney Amerika'ya bakmak lazım.Oradan çılgın kaleciler çıkıyor.Örnek:Cordoba,Taffarel,Mondragon,Chilavert ,Higuita,Campos,Golgoçea.Kaleci dediğin gol de atmalı.Rüştü kaç senedir kalecilik yapıyor 1 tane gol atmışlığı yok. |
Alıntı:
|
bence hakan...en azindan rüstü kadar fazla hata yapmiyor rüstünün gecen sene porto macinda yaptigi hatayi yada ona benzer ck hata yaptida o hatayi 15 yasindaki kaleci yapmaz hata olurda öyle olmaz insan bilincli yapsa okadarini yapamaz...tabi birde avrupa kupasinda almanya macini unutmayalim rüstünün yaptigi hatyla elendik kupadan |
Rüştü kesinlikle !! |
Alıntı:
|
HAKAN oynasın!!!!! Rüştü gibi bir adam gidip evinde uyusun... |
Alıntı:
|
Alıntı:
sen kendı oyuncuna guvenmezsen kım guvencek sen BEŞİKTAŞ taraftarı olark futbolcuna guvenmeyıp ona destek olmazsan fb taraftarımı gelıp destek olcak arkadsm bnce tekrar dusun ;) bence hakan ii ama birazdaha tecrube kazanması lazım ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
rüştü 2 sene götürür.alınabilinirse rene adler alınsın. |
Rüştü oynamalı.hakanın rüştünün yerini tutabileceğini sanmıyorum |
Rüştü sakat veya cezalı olmadıkça banko oynar. |
Bence hakan oynamali kalede artik,rustu cok laubali oynuyor.Ayrica bu hafta hakanin cikarttigi bir top var ki onu rustu kesin yerdi. |
Arkadaslar su rustuye hic kanim isinmadi dogrusu eski fenerli oldugundan onun icin hakan oynasin |
kalede hakan olunca güvensizlik oluyor benim açıımdan ama maçdaki performansı güzeldi yinede rüşdü diyorum ne yapacağını bilir tecrübeli olduğu için |
Türkiye`de Saat: 12:07 . |