![]() |
hakem ve ankaraspor taraftarı ilk yarı bıtımıyle tello ya atılan o madde nasıl bır taraftar anlamıyorum ben ankaraspor taraftarını sakın bılırdım oysa oyuncu cıddı sekılde sakatlanabılırdı ve durduk yere besıktas a edılen kufurler ve hakem bobonun yuzde yuz verılmeyen bır penaltısı nobrenın bır penaltı pozısyonu var tekrarını goremedık delgadonun ıcerde mı dısardamı tam goremedık penaltı olabılır ve anakarasporun penaltısı neye verdı cozemedım boyle basıt penaltı olmamalı |
stada yanlışlıkla hayvan almışlar sanırım. o madde neydi öyle araba jantı gibi... ucu gelse kafasına kafasını yarabilir adamın. nasıl insan bunlar ya hayvan desem hayvana ayıp olur. oraya gelmişler öcü ankaragücünün ve bursasporun gazına gelip saçma saçma hareketler yaptılar. sonuça 1-3 sevgilerle gönderiyoruz. gollerimizden birisi bursaya birisi ankaragücüne biriside ankaraspora gitsin...(: |
2. yarıdada bır penaltı pozısyonu var ele carptı galıba net goremedım ve delgadonun bır penaltı pozısyonu var oyuncu yerdeyken elıyle mudahale ettı gıbı gozuktu tekrarını goremedık o pozısyonunda |
Alıntı:
|
o ankaragücü ve bursasporlu taraftarlar vakıfbank'ın voleybol avrupa şampiyonası final maçında bile Beşiktaşa küfrediyorlardı..napsınlar işte..küçük takım oldukları için Beşiktaştan faydalanarak kendilerini büyük göstermeye çalışıyorlar..eziklik psikolojisi işte;) |
İnşallah bu yaptıkları İnönü'de yanlarına kalmaz diyecem ama biz sahada cevabımızı veriyoruz :) |
Insallah Federasyon Buna'da Biz Görmedik Demez :) |
Bunak tayfası; Ömer Üründül, Şansal ve DobErman bunlarıda görmüştür umarım. Hepsini eze eze geliyoruz!. |
ya attıkları o şeyi görünce şaşırmamak elde değil jant attı adamlar yuh yaaa :S bu nası bi düşmanlık bu nasıl bi kindir :S taraftarla kavgalısın die sahadaki futbolcunun emeğinden ne istiyorsun ya :/ o attığını yiyosa gel de bjk taraftarına atsana bak seni tekerleğe döndürüp takmıyolar mı onu da orta yerine |
Ahlaksız yaratıklar |
O Tello'ya o jant kapağını ankgüçlü p.cler attı..Tello keşke maçtan sonra o jant O Tello'ya o jant kapağını ankgüçlü p.cler attı..Tello keşke maçtan sonra o jant kapağını alıp bir yerlerine monte etseydi ********lerin.Kapak olsu bu galibiyetimiz...kapak..kapağını alıp bir yerlerine monte etseydi ********lerin.Kapak olsu bu galibiyetimiz...kapak.. or...........cocugu ankaraguculer attı ankaragucu macında gorusucegız |
holosko çakınca acıdı galiba koşarak kaçtı öcülerle toplar... eee holoskoda toplara iyi vurur... |
bişeyler yazmak istiyorum ama kesin banlanırım anlayan anladı |
onun bunun cocugu ankaragücü bize karsi olan bu nefretleri onlari besiktasta otobüse kadar kovaladigimizdan kaynaklaniyor normaldir bizden bu kadar nefret etmeleri cünkü rezil oldular hepsi otobüse kacti tirsak köpekler |
Türkiye`de Saat: 00:40 . |