![]() |
ıbrahım uzulmez az bısı cekmıs top dısarıda ama penaltı oluyor faul verse bıle top dısarıda bobo cekilerek yere ındırıldı yuzde yuz penaltı ama o penaltı verılmedı |
Arkadaşlar Zapo, devre arasında selçuk derelinin formasını istedi ve maç sonu aldı. Tabi neden aldığıyla alakalı yorum gelmedi. Ben öyle tahmin ediyorum ki zapo da bizim bu başlıkta açtığımız konuyla bağlantılı önümüzdeki zamanlarda bir açıklama yapacaktır. Bu forma alma olayını ben başka birşeye bağlayamadım;) |
Selçuk Dereli Sana Hiç bir şey Demiyorum ben... :( |
artiz zaten uefa kupasında maç yönetti diye havasından geçilmiyo eskiden paso gülen adamın bakışları değişmiş it herif federasyon işini yapsa 2. ligde maç yönetir anca bu hafta :/ |
yazıklar olsun hakeme ama galibiyet almak sevindirici |
Alıntı:
|
BEŞİKTAŞ 3-1 Selcuk dereli :P |
selcuk derelının kendısının nerelı oldugunu bılıyoruz zaten o sıkılmadı bızımle ugrasmaktan soy agacına ınıp nerelı oldugu hakkında arastırma yapmak ıstemıyoruz lutfen bızımle ugrasmayı bırak ne kadar kasarsan kas bı yerden acık verıyosun selcuk bak taraftar jant kapagı attı bugun Allah muhafaza yarın oburgun dha fazla zorlarsın daha buyuk sey atarlar kapamak ıcın :D ayrıca sahaya o kapağı atanıda o arkadası sahaya alanıda tebrık edıyorum nasıl bır ust aramasıysa. her hafta bır cakmak ıcın 3 dk aranıyoruz arkadas o kapağı neresıne sokmusta bulamamıslar gercekten sasırtıcı :S |
Türkiye`de Saat: 17:10 . |