![]() |
ankaraspor beşiktaş 1_3 hayırlı olsun final yolunda ilk adımı attık muhteşem gollerle....DELGADOOO HOLOSKO YUSUF |
Kaleci Hakan Arıkanı tebrik ediyorum. Hafta sonu olanlardan sonra çok güzel bir maç çıkardı. Ayrıca Mustafa Denizli yide ayrıca tebrik ediyorum oyuna sonradan aldığı iki oyuncuda gol atarak galibiyeti getirdiği için. Sırada ezikbahçe yada Sivasspor var, haydi KARTALIM... |
Hakan gerçekten güven veriyor oynadığı maçlarda..Holoskonn gol atması sevindirici..Güveni gelir inş geri..Turu aldık bu galibiyetle..Artık finalde kim gelirse gelsin almalıyız kupayı..:) |
hakeme rağmen diyebilirz bu maç için gercekten :) bobo oldukça kötüydü yokları oynadı yorgunluk mu var nedir anlamadım ayağında doğru dürüst top bile tutamadı :/ takım genel olarak da durgundu ama sonlara doğru açıldık goller de çok güzeldi gerçekten final geldi bakalım rakibimiz kim olcak :D |
GE-Lİ-YO-RUZ:party: |
Tüm olumsuzluklara rağmen kazanmak güzel. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz.. |
SeLçuk DereLiyede kapak oLsun ! |
SİYAH - BEYAZ GeliyoR bizi izlemeye devam edin . |
Hakan da müthişti gerçektende... |
bu maç selçuğada ankaralı ve topsalılarada, özelliklede geçen hafta HAKAN'a küfreden ******** hainlerede kapak oldu... |
yok böyle bir gol yaa holoskooooo!!!! |
Alıntı:
aynen katiliom sana ;) |
Holoskooo sen insan mısın? Müthiş bi gol attı ya.. Enfes. Finaldeyiz artık.. Tebrikler takım. |
holoskonun golu muthıstı kalecı seyrettı sadece. Allah nazardan saklasın takımda bı hava yakaladı bu boyle devam etsın ıns |
Böylelikle işi ik maçta bitirmiş olduk..Ankgücü leşlerine de girdi bu galibiyet..Helal olsun muhteşem oynadık. |
zincirleri kopardık, koptuk GELİYoRUZZZZZZZZZZZZZZZZ |
|
holosko nun golünde ilhan ın göztepe yi 7-3 mü ne yendiğimiz maçta ki golü aklıma geldi :D |
Bi takimin her golü mü güzel olur bi macta?.. :) |
macta 3 gol var hepsi birbirinden guzel herzaman diyorum bu takimi bu sezon sampiyon olsun onumuzdeki senelerde ambargo koyacagiz lige cunku tr kupasinda cok rahat oynuyor takim ve her macinida rahat kazaniyor dikkatinizi cekiyorsa lig sampiyonlugunuda alirsak bu sezon onumuzdeki sezonlarda cok buyuk islere imza atacagimizi dusunuyorum tabi yonetimimiz izin verirse |
Dahada iyi olacağımıza inanıyorum Kolpa ankaraspor artık sizide sevmiyorum |
Beklediğimden rahat geçti maç...Beşiktaş iyi top oynuyor kupada, geleni geçeni deviriyor, önce Ts sonra Antep şimdi de Ankara, bunlar gerçekten zor deplasmanlar, ama hiç fire vermedik, bu yüzden takımı kutluyorum...Kupayı alacağız inş. öyle gibi görünüyor valla... Kadroyu beğendim, Denizli doğru hamleler yapmaya başladı, deneye deneye doğruyu buldu sonunda, inş. bunda ısrar eder, edeceğini de düşünüyorum zaten...Turu geçtik gibi artık, 1 daha maç var ama rehavete kapılma gibi bi durum olmaz bence, hedef belli çünkü, fire vermeden bu kupayı kaldırmak, bunu da yapabilecek bir takımız biz, bu yolda ilerliyoruz, olacak inş... Sıra Hacettepe'ye geldi, onları da devireceğiz, Holo da kendine geldi zaten bu golle, Bobo da gole aç, Nobre herzamanki gibi, gol şow yaparız inş. o maçta... |
Hakeme rağmen hak ettiğimiz farklı bir galibiyet aldık.. Tebrikler. :) |
kalede hakan devam etsin bence rüştü ile her an tehlikedeyiz |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:14 . |