![]() |
mecburen zapo Defansta, sakat olan Zan'ın yokluğunda Zapotocny'ye şans tanıyan Denizli onun dışında 2-1 kazanılan İstanbul Belediye maçının kadrosunu korudu. Garantiye aldı Kupada finali hedefleyen Beşiktaş, Ankaraspor karşısına en güçlü kadrosuyla sahaya çıktı. Tek eksik sakatlığı süren Gökhan Zan'dı. Ancak teknik direktör Denizli, takım cumartesi günkü Hacettepe maçı için Ankara'da kalacağı için bu oyuncuyu iyileşme ihtimaline karşı kafileye dahil etti. Hakan'la devam Siyah-beyazlı http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dhoca, Gökhan'ın boşluğunu son üç maçta ilk 11 yüzü göremeyen Zapotocny ile doldurdu. Çek futbolcu, savunmada başarılı bir görüntü sergiledi. Denizli, İstanbul Belediye maçında cezalı Rüştü'nün yerine görev yapan Hakan'a bu maçta da kaleyi teslim etti; Rüştü ise yedek soyundu. |
oynat işte hocam zapoyu macera arama:) |
Zapo iyidir.. |
Mecburen Zapo, bu lafı da duyacak mıydık bea..:)..Baki falan sanki...Normal olanı Zapo'nun oynamasıdır zaten, ama hoca G.Zan'ı İspanya maçlarına kadar oynatacak gibi görünüyor... |
gökhan zan son dönemde zapodan daha iyi oynuyor yalnız |
zan dan daha iyidir... |
zapo varsa ılk 11 oynamalı gokhan zan topu oyuna sokamıyor |
Zapo zağlam. |
zana daha çok güveniyorum ben |
Başlık gayet ilginç :) Mecburen Zan olsa şaşırmazdım Zapatocny'nin formayı daha fazla hakettiğini düşünüyorum |
ya g.zan oynamazsa da yabancı sorunu çıkacak yoksa zapo tabii ki gökhandan iyi ama gökhan da gayet iyiydi son maçlarda arattı denmez yani :) |
Türkiye`de Saat: 13:02 . |