![]() |
kartal'da nobre şoku Ankaraspor ile oynanan kupa maçının son dakikalarında üst baldırında oluşan şişlikten dolayı sahayı sekerek terk eden Nobre'nin durumu teknik heyeti sıkıntıya soktu. Maç sonu takım arkadaşlarının yardımıyla otobüse binen golcü yıldızın durumu bugün netlik kazanacak. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
öncelikle tebrik etmek lazım helal olsun nobre dünkü maçta 2 asist yaptın ve son dakikalarda kendini riske atarak mecburiyetten sakat sakat oynadın insallah ciddi bişi yoktur hacettepe sınavına yetişirsin bize bu yolda lazımsın |
Aman Nobre aman sana ihtiyacımız var.. |
Geçmiş olsun umarım çok önemli bir şeyi yoktur.... |
Alıntı:
|
Nobre bu sene gercekten cok iyi bir futbolcu. Elinden geleni fazlasıyla yapıyor. Bu hafta zaten cezalıydı . Dinlenmiş olur inş. kötü bir şeyi yokdur... |
umaRm köTü cidDi ßise yhoqDur.. |
inşallah önemli birşeyi yoktur biran önce takımdaki yerini alır dün o kadar kızdım ki yani 3 değişiklik yaptıysan bile daha ne diye oynatıyosun kardeşim daha çok sakatlanması için mi 10 kişi oynasaydık bir yerimizmi eksilcekti bir darbe daha alsaydı daha çok sakatlansaydı mutlu mu olcaklardı hayret bşy yaa bu konuda hata yaptılar nobrenin devam etmemesi lazımdı tama adam fedakar davranıyor ama bana göre denizlinin yaptığı yanlıştı diyorum |
Bencede yaptığı yanlıştı zaten Nobre sakatlandığında maçın bitimine 10 dakika filan vardı Nobre olmadan oynayabilirdik yani. |
Ankaraspor mücadelesi sonrasında tedavisine hemen başlanan Nobre’nin yapılan tetkiklerinde sol üst baldırına gelen darbe neticesinde, kas içinde kanama ve ödem tespit edildi. Kulüp Doktorumuz Devrim Urgun, golcü futbolcumuzun Hacettepe karşılaşmasında forma giyemeyeceğini, Gençlerbirliği maçına yetiştirilmeye çalışıldığını söyledi. Önemli katkılar yapıyor, yokluğunu hissetmeyiz umarım Hacettepe karşısında.. |
Türkiye`de Saat: 07:05 . |