![]() |
tello canından olabilirdi dünki maçta omuzuna baca kapağı atılmıştı doktoru bugün açıklama yaptı eğer kafasına gelseydi ölümüne neden olabilirmiş allah korudu o hainlerin şerrinden baca kapağının içeri nasıl alındığıysa muamma bunun inönüsü var bekliyoruz dört gözle. |
Bu tür şeyler kulübe maledilemez tabiki. Ben kulübe değil şahsa malediyorum. Onu atanın tüm bayan akrabalarına selam yolluyorum... |
Alıntı:
|
yau yokmu bu adamların görüntüsü? aynı olayı sokakta yapsalar karşısındaki şikayetçi olsan hapis yatarlar! |
Alıntı:
Korkma severiz İnönüde Kal bu gece Dolmabahçede, Gel yine bekleriz.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
ALlah korumuş Tello yu... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
biz fotbolculara yapmıcaz bizzat atan taraftarına yani onların yaptıkları gibi fotbolcuya değil çöküntükondumudur nedir .. beşiktaşlılık duruşuda beşiktaşı korumaktır hakedene hakkını vermektir altta kalmamaktır ve cevabını alıcaklardır ... Tık Tık Tık - kimo -öcüüüüüüü a....... a.. ankaragücüüüüüüü bu kondunun başının altından çıktı bu olaylar gene |
Alıntı:
|
Bu tip adamları stadın içinde yapacağın kafese tıkıp maymunlar gibi maç seyrettireceksin.Başka çaresi yok.Bu gibilerini hapse tıksan utanmaz ki.Bu kez elinde silahla gelir stada |
Bence kamera görüntülerinden o cisimi kimin attığı tespit edilebilir.Ayrıca benim anlamadığım çakmak bile sokulmayan stada nasıl o kocaman kapağı sokmuş o da enteresan yani saklanacak gibi birşey de değil ki... |
bakalım verılen ceza ne olacak |
bunu yapanlara hayvan demek hayvanlara hakaret olur, yapanlar kamera görüntülerinde çok rahat tespit edilir de bunu kim yapacak bakalım, bu olay inönü'de olsaydı alacağımız cezayı düşünemiyorum ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
evet stadda olay çıkmasın küfür çıkmasın takımımız için derbiler yaklaşıyor aman gözününzü seviyim ama saha dışında istediklerini verin onlara :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:14 . |