![]() |
yusuf şimşek uçuşa geçti Transferi büyük tartışma yaratan Yusuf Şimşek, Ankaraspor’a attığı golle rahat bir nefes aldı. Üzerinden büyük bir yük kalktığını dile getiren tecrübeli futbolcu, “Golümü, bana güvenip tüm eleştirilere göğüs geren hocama armağan ediyorum. Bundan sonra gerisi gelecek. Şimdi önümüzde, ligde kalma mücadelesi veren Hacettepe sınavı var. Sakin olup, acele etmeden sonuca gideceğiz ve 3 puanı alacağız. Rakibimize saygımız var” diye konuştu. |
en önemli sakin olmak ama bizim takım golü bulamayınca strese giriyor sakin olursak cok rahat farka bile gidebiliriz |
evet yaa iş ilk golde bitiyor ilk golü bulunca çok rahatlıyor takım özellikle erken bulursa farklı alıyoruz maçları |
Daha çok atacak inş. böyle goller, atmalı da, Yusuf bunları yapabilecek bir oyuncu çünkü...Gereken zamanda formayı alır ve görevini yapar... |
Bir gol attı diye abartmamak lazım. Her futbolcu bir gol atabiliyor. |
hacettepe maçı çok zor geçecek...düşme hattında ki takımlar kolay kolay bırakmazlar...umarım 3 puan bizim olur... yusuf daha 1 gol attı...daha ona zaman vermek lazım... |
Uçuşa falan geçtiği yok, sadece oyuna 2. yarı girdi. Yusuf son 20-25 dakika oynadığı sürece iyi katkı sağlar ama ilk 11 de başlarsa sağlayamaz. Fizik olarak zayıf bir oyuncu (yaşı itibari ile), ilk 11 de başlayınca fizik mücadele içinde kayboluyor. 2 yarılarda fizik mücadele biraz daha az olduğu için Yusuf daha çok öne çıkma şansı bulabilir, ancak ben hala Erkan Zengin in en az Yusuf kadar iş yapacağını, kesinlikle Yusufdan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Erkan Zengin i de kullanmaya başlasak iyi olacak. |
ya evet yaa erkan zenginin sürekli oynamassı gerektiğini düşünenlerdenim ama oynamıyor malesef inaşallah oynatır ne diyim ama sanmıyorum |
1 gol yetmez bunu her mac yapmalıydın. Delgado dan formayı zor alırsın |
Alıntı:
bence öle olmasınında tek nedeni taraftarın tepkisinde korkmaları |
Türkiye`de Saat: 17:12 . |