![]() |
cisse gitmeliydi Siyah-beyazlı ekibin eski menajeri Sinan Engin, Cisse'nin sezon başında gönderilmesi gerektiğini savundu. Kulübeye hapsolan Fransız oyuncu için yönetime "Gitmesinde yarar var" şeklinde rapor verdiğini ancak kabul görmediğini belirten Engin, Beşiktaş'ın İnönü'de puan kaybetmeyeceğini söyledi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Bence gönderilmemeli gayet iyi oynuyor neden bu adamı bu kadar çok göndermek istiyorlar anlamıyorum |
gitmeli |
kesinlikle gitmeli |
Alıntı:
kesinLikLe qidmeLi.. |
gitmeli diyorsunuz da ernst tek başına kalıyor ve de yoruluyor yanına cisse daha iyi olur diye düşünüyorum sonuçta cisse olmayınca ortalık bomboş kalıyor tek kişiyle olacak iş değil bu. |
Alıntı:
|
ben denizlinin uğuru oynatacağını sanmıyorum ama neyse öyle olsun bakalım. |
uğur konusunda hak veriyorum cisse özellikli oyuncu değil gitmeli kesinlikle |
katılıyorum gitmeelii |
Sezon sonu gidecek zaten, %99.999... |
Orda Uğur oynar Sivok oynar Kurtuluş oynar, eğer akıllı bi transfer yaparsak Ernst'ten daha iyi bi adam bile alabiliriz hatta... |
engin doğruyu söylemiş ama onane ona mı kalmış bizim hakkımızda yorum yapmak ne yapmak istediğini bilmeyen bi adama mi düşdü yorumlarımız |
gitmeli bence.yerini rahat doldurabilecek oyuncularımız çok.sivok-ernst-uğur yeri geldiğinde toroman ve serdar özkan bile orada görev yapabilir |
çok doğru bizim acele ya sol bek yada iyi bir kanat oyuncusu almamız lazım yabancı olarak tabi kaliteli bir oyuncu |
Alıntı:
|
sinan sen bu isleri birakta bi programda besiktas bidaha sampiyon olsun bilmem ne yaptiririm kendimi demistin hatirliyorsan sezon sonu hazirlan inonunun tum erkekleri pesine dusecek |
| Türkiye`de Saat: 09:36 . |