![]() |
gündem yine aurello Bir yandan şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş’ta transfer iddiaları ortaya atılmaya devam ediyor... Siyah-Beyazlılar’da Mehmet Aurelio’nun, listesinin ilk sırasında olduğu öne sürüldü. Ancak bu oyuncunun menaceri Bayram Tutumlu ile Başkan Yıldırım Demirören’in arasının iyi olmamasının, transferin gerçekleşme ihtimalini zayıflattığı bildirildi. Siyah-Beyazlılar’ın ayrıca Gaziantepsporlu Bekir için de nabız yokladığı öğrenildi. |
Bunlar söylenti bence kulak asmamak gerek. |
antepli bekir olabilir ama aurelio zor gözüküyor ama alınırsa iyi iş yapılmış olur |
bekir için zaten yıllardır nabız yokluoruz :D |
Zor .... |
Sahsen Aurelioyu istemem, bu yaşından sonra bonservis verilecek adam değil. Ortasahaya yerli alternatif arıyorlarsa önce bir kaç maç Uğur İncemanı oynatsınlar, gelecek sene için de M. Ceylanı bitirsinler. |
cagliari'den daniele conti alınsın. sezon sonu bonservisi bitiyor. çok kaliteli ve istikrarlı bir oyuncu. italya'da devamlı forma şansı buluyor. |
bekir alınmasın yaa düz bir futbolcu bence aurello ise bencede söylenti ama alınırsa çok büyük iş olur bence |
Söylentidir. Alınmasın da zaten.... |
arkadaşlar ben demirörenle tutumlunun arasında birşey olduğunu bilmiyorum bence gelicek ihsan kalkavan ben beğeniyorum beşiktaşa kazandırmak için herşeyi yaparım dedi |
ya sizlere inanamiyorum auirello alinirsa büyük is yapilmis olurmus hayret ya nekadar meraklisiniz eziklerin eskilerine hemde üstelik bu adam besiktasimin futbolcusuna arkadan saldirip vurmus bir futbolcu pes dogrusu siz yakinda aziz yildirimin baskan olmasinida istersiniz....baskada bisey demiyorum |
Haberde doğruluk payı olduğunu düşünmüyorum.O bölgeye zaten Ernst'i transfer ettik... |
Aurelio'yu her zaman beğenmişimdir, onun gibi bir oyuncuyu da daima takımımızda görmek isterim...Ama zor açıkçası, Betis kolay kolay bırakmaz, iyi bir bonservis bedeli isterler... |
O mevki için Aurelliodan daha iyisi var şuan bence..Çift yönlü bir eleman lazım Çift...Topuz.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:59 . |