![]() |
toraman; davet bekliyorum Formu ile alkışlanan Toraman, Servet Çetin'in sakatlığında Terim'den çağrı bekliyor. Tecrübeli futbolcuya hocası Denizli de destek veriyor. Tek alternatif Yaklaşan İspanya maçları İbrahim Toraman'ı da heyecanlandırıyor. Son maçlardaki üstün formuyla alkışlanan Beşiktaşlı yıldız 'Servet Çetin'in sakatlığında bu boşluğu dolduracak en iyi oyuncu' olarak gösteriliyor. Gurur duyarım Toraman, "Fatih Terim'den çağrı bekliyorum. Şans verilirse yine gururla ay-yıldızlı formayı giyerim" derken, teknik direktör Mustafa Denizli ise "Karar elbette Terim'in. Ancak Toraman göreve hazır" diye konuşuyor. |
toraman bence fazla ümitlenme, herşeyi çok bilen terim gider hacettepe'den kocaeli'den adam alır da seni yine çağırmaz, adamın takıntıları var ... |
Alıntı:
|
artık terimin cağırması gerekir toraman cok formda ve hakediyor o formayı |
Bende çağıracağını düşünmüyorum açıkçası. Servet yokken onun yedeği gibi çağrılacaksa hiç çağrılmasın daha iyi. |
zor dostum zor.. |
boşuna bekliyorsun be toraman terim kendi egosunu tatmin için gider nerde ıvır zıvır adam varsa onları çağırır yine... |
toramanı bu formuylada almicaksa ne zaman alıcak ..! |
galiba bir olay yaşanmıştı aralarında ondan almıyo bildigim kadarıyla euro 2008 e bile almadı emre güngörü almıştı..... |
bencede almıcak ama alması gerekir gerçekten iyi performansı var bu ara bence egemeni alır toroman yerine takıntılığını devam ettirirse yani |
Türkiye`de Saat: 23:20 . |