![]() |
unutulmam Son iki maçta şans bulamayan Serdar Özkan müthiş çalışıyor. Mustafa Denizli'nin verdiği şansları yeterince iyi kullanamayan Serdar Özkan, İstanbul BŞB ve Ankaraspor maçlarında formaya hasret kaldı. İdmanlarda çok çalışan ve "Beni unutamazlar" diyen genç oyuncu sadece takımdaki rekabetin kızıştığını söyledi. Bu rekabetin Beşiktaş'a yarayacağının altını çizen Serdar Özkan, "Kimin oynadığı önemli değil. Herkesin sırası gelecek. Benim en küçük bir endişem bile yok" diye konuştu. |
Serdar'a iyi oluyor biraz kulübede kalsın da belki aklı başına gelir daha iyi oynar;) |
sen sansını iyi değerlendiremedim sana verilen sans erkana verilseydi banko oynardı |
kesinlikle katılıyorum sana ayrıca neden Erkan'ı hiç oynatmıyor onu da anlamıyorum kulübede oturtmak için mi aldı acaba.. |
Yedek kalmak aklını başına getirir umarım çok çalışıp biraz daha üretken olması lazım. |
lafla futbolcu olunsaydı ben dünyanın en iyi topçusu olurdum... |
Sende adam gibi oynasaydın be Serdar. |
Biraz aklını kullansan yıldız olucaksın ama aklın kullanmıyorsun... Yedek kalmak sana yarıycak |
serdara çok şans veriildi biraz şımardı kulubede bekletip akıllanması lazım |
gerekmedigi sürece ilk 11 de oynamamali taki üst düzey performans gösterene kadar |
Türkiye`de Saat: 12:55 . |