![]() |
Tebrikler Tuğrul Yenidoğan. |
Beşiktaşın hakları her kulvarda yenmeye devam ediyor, ancak Beşiktaşın haklrını korumakla görevli olanlar kendilerini bile korumaktan aciz bir şekilde yerlerinde oturuyorlar. Sonuçta iş yine Beşiktaşın geçek sahibi taraftara kalıyor. Bundan sonra çok daha farklı olaylar olacaktır bu gidişle. |
bu olay basında da doğru düzgün yer almadı, basındaki yazılar da ***den sefayı hedef alan aziz yıldırımı destekler cinsten.basın da febelilern tekelinde |
Ya valla medya tam serefsiz!! Hic konusmadilar bile.. Besiktas olsa hemen baslarlardi yok olum stadi yok 3 mac ceza yesinler felan.. Ama FeBe veya GeSe oldumu nedense medya hic agzini acamiyor!! Birde bicaklama olayindan sonra 5 degil 3 mac ceza yemistik.. |
Sizin hala ümidiniz mi var taraflı medyadan? |
ben hiç beklemiyordumda şaşırmadımda bu kadar adi bir medya olamaz çok yanlı ama artık bunun farkına varıldı yorumcular bile kendileriyle bu konuda ters düşmeye başladılar bazı yorumcuların azından yok işte ben beşiktaş düşmanı fln değilim yanlış anlaşılmasın yok öyle böyle dmelerinden belli en basit şeyi söyledim yanii |
Çifte standartın daniskası.! |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:27 . |