![]() |
Delgado:''Kaybedeceğiz düşüncesine kapılmadım!'' ''Kaybedeceğiz düşüncesine kapılmadım!'' Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Delgado, 3-2 yendikleri Hacettepe'nin sonuncu olmayı hak etmediğini söylerken, "Kaybedeceğiz düşüncesine kapılmadım. Çünkü sahada olan Beşiktaş takımı" dedi.. Delgado'nun maç sonu açıklamaları şu şekilde: "Rakibimiz sonuncu olmayı hak etmeyen bir takım. Koşuyorlar, mücadele ediyorlar. Ama kaybedeceğiz düşüncesine kapılmadım. Çünkü saha olan Beşiktaş takımı. Ufak yorgunluğumuz vardı kupa maçından sonra ama sonuçta kazandık mutluyum." |
Ne yenilmesi yaf, bide yenilseydiniz... |
gerçekden eğer sezon başından bu yana hacettepe böyle oynasaydı sonuncu olmayı haketmiyordu bize gelince arap atı gibi açılıyorlar |
Alıntı:
|
Delgado yavaş yavaş kendini bulmaya başladı..Bir anlamda Ankara havası Delgado'ya yaradı.İnşallah gollerine devam eder...! |
kaybetmezdikte, berabere kalsaydık kötü olurdu !... |
Golündeki top kontrolü ve vurusu da güzeldi.. :) |
cnku sahada olan besiktas takimi besitas kaptanina yakisacak sozu etmis delgado afferin ama golun mukemmeldide golden sonrada biraz oynasan super olurdu delgado |
Delgado birazdaha form tutarsa süper olucak sinyallerini verdi geliyoruz |
Alıntı:
|
Hakana dua etsin. |
trabzon sivas gün gelir devran döner.. :D |
mati kendini bulmaya başladı, kaptan inş. takımı şampiyonluğa götürecek, ankara maçında da dünkü maçta da harika goller attı ancak oyundan çabuk düşüyor daha çok oyunda kalmalı, bende hoca buna da bi çare bulmalı .. |
daha yeni sakatlıktan çıktı 2-3 hafta sonra tam performans belli olur |
yenilmek mi :s fark atamadık diye üzülmelisiniz |
Türkiye`de Saat: 16:36 . |