![]() |
Hadi Kartal Şampiyon Ol Toplam 2 Eklenti bulunuyor. Hadi Kartal Şampiyon Ol yüzümüzü güldür..! 90 dk tüm gücünle mücadele et..pes etme..Fikstür avantajına bel bağlama..cesur ol..konsantrasyonun yitirme.. galibiyetten başka bişey düsünme..Kendine güven Rakiplerin şampiyon olmak istiyorlarsa seni kendi evinde devirmek zorundalar..! Kendinden emin keskin bakışlarınla..Sen Şampiyon olacaksın.. Taraftarın seninle |
el ele omuz omuza sampıyonluga .... ya bıtecek ya bıtecek bu hasrettt sabrımız kaldı vallahıııı |
şampiyon olalım bu sene uçalım göklere................. |
geliyoruz |
Herşeye Rağmen Şampiyon BeşiktaŞ ! |
Alıntı:
:party: |
koy qaLatasaRaya koy i.ne kanaryaya ! $amPionLuk $aRkısı ßu ! ßütün eLLer hawayaAa ! kartaL $amPion oLsun haydi hayDi hayDi ! cümLe aLem q** oLsun hayDi hayDi hayDi ! ;) |
şampiyonsun sen kartalım ne istersen iste bendennn.. |
2002-2003 sezonunda BEŞİKTAŞ'ım içeride ya da dışarda her maçta gol attıktan hemen sonra staddaki taraftar şunu bağırıyordu : "oleeey oley oley oleeeeeyy şampiyooooon BEŞİKTAŞ", dün maçta değildim ama maçı izlerken yine bu tezahüratı duyduk bu tezahüratta tüylerim diken diken oluyor bu sefer şampiyonluk hissim iyice kabarmaya başladı :D, umarım sonunu getiririz .. |
evet yaa ben inanıyorum sonunu getiriceğimize hele şu sivas maçında galip gelirsekk takım kesinlikle havaya girer ve ondan sonra bırakıcağımızı sanmıyorum ben |
kartalım sana güvenimiz sonsuz şampiyon sensin..... |
hadi kartalım alçalmadan 11 maç daha uçalım gklerdeeee kylm eziklereee |
Olucaz şampiyonn... |
Kalede Hakan Arıkan,Rüştü,Defansta İ.Toraman,G.Zan,İ.Üzülmez,S.Kurtuluş,orta sahada S.Özkan,forvette Nobre olduğu müddetçe biz bu sezon şampiyon olamayız.Bu söylediğimi bir kenara not edin.Bunların Milli Takım'a seçildikleri yok.Git gide prestij kaybediyoruz.Basında bize çok az yer verilmesi bunun bir kanıtı.Kaç senedir şampiyon olamadık.Eşşeği sahaya salsan şampiyonluk kupasını alır gelirdi.Eğer bu sezon şampiyon olamazsak futbol şubesini kapatalım.Boşu boşuna masraf yapmanın ve taraftarları sinir etmenin alemi yok. |
Alıntı:
arkadasım buraya kafanda sampıyon olucak kadroyu yazarmısın.bakalım kımlerle şampıyon olunuyormus. Sureklı takım hakkında elestırı yapıyosun bırbırıyle celısen cumleler kuruyorsun. bence sen bılg kapat sezon sonu acıp ona gore yorum yaparsın bosu bosuna elektrik masrafı yapma. |
Türkiye`de Saat: 11:39 . |