![]() |
kartal yürekli http://www.fotomac.com.tr/2009/03/08...EA5082834x.jpg doktorların olumsuz raporuna rağmen sahaya çıkıp golünü atan bombacı, "Böyle önemli bir sınavda takımımı yalnız bırakamazdım" dedi. Beşiktaş'ın Ankaraspor ile oynadığı kupa maçı sonrası bacağında ödem oluşan Mert Nobre için doktorlar, "Forma giyemez" raporu vermişti. Ancak Nobre oynamak istediğini bildirdi. Bunun üzerine masör İlia, özel program uygulayarak bu futbolcuyu maça hazır hale getirdi. YİNE GÖNÜLLERİ FETHETTİ Nobre, http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D ağrıları tam geçmemesine rağmen sahaya çıktı ve takımını rahatlatan 2. golü attı. Görevini yapıp 77'de çıkan Cesur Yürek, maçtan sonra "Takımımı yalnız bırakamazdım" dedi. Bir kez daha gönülleri fetheden Nobre, bu galibiyetle şampiyonluğun önünün iyice açıldığını kaydetti. |
Valla kartal yürekli, her şeyi yaptı dün yine... |
Dün yine kah gol attı kah kale önnden top çıkardı nobre bi rakip kale önünde bir korner direğinde bir orta sahada bir defansta |
Helal olsun Diyecek söz yok |
Helal nobre. |
Imzayi da atsin, rahat edip daha iyi oynayacagina inaniyorum.. |
Helal olsun |
açıkcası kadroda gördüğümde afalladım bu nasıl iş diye ama burada nobrenin yanı sıra sağlık ekibini de teşekkür etmeliyiz çünkü büyük iş çıkardıkları belli... |
Helal olsun. Her zaman dedigim gibi yüregiyle oynuyor bu sene NOBRE |
Herkese İnat Nobre... |
Nobre poşet.Ondan hiçbir şey olmaz.Sezon sonunda gönderilmeli. |
Alıntı:
valla ben sen ve senın gıbılerın farklı maclar ızledıgını dusunuyorum kesınlıkle adam gol atıyo baskı kuruyo yıne de poset oluyo senın poset krıterın nasıl onu oğrenmek ısterız |
Alıntı:
Bu İki oldu önce hakana poşet dedin bir konuda şimdi bu konuda nobreye poşet dedin beşiktaşımızın futbolcularına karşı bu tarz kelimeleri kullanmamanı rica ediyorum . ilk ve Son uyarım olsun . İyi ForumLar . |
Kaç senedir Türkiye'de futbol oynuyor bir türlü 20 gole ulaşamadı.Ulaşamaz da.Çünkü kapasitesi sınırlı. |
bır forvetın poset olma sınırı 20 gol mu sence ? |
Alıntı:
20 gole ulaşamayınca poşet mi oluyor ? kaldı ki daha 11 lig maçı var 20 gole ulaştığında aynı şeyleri söyleyebilecek misin ? Beşiktaşımızda oynayan futbolcuları eleştirebiliriz ama sen tamamen eleştiri boyutunu aşıyorsun hakan ve nobre hakkında kullandığın kelimeler kabul edilemez . umarım tekrarlamazsın İyi ForumLar . |
Benim kriterim bu yönde.Herkesin kriteri kendine. |
nobrenin avrupada bize yetmeyecegini bende iddaa ediyorum ama yinede su anda iyi oynuyor turkiye standartlarinda iyi bu sezon ama bu sezon gecen 2 sezonunuda hatirlatirim yani nobre sever arkadaslarima iyi ama su anda hakkini yiyemem |
böyle bir inssanı eziklerden iyiki aldığımız dediğim tek futbolcu ama ezik olduğu zamanlar demediğimi bırakmamışdım neyse hakkını helal etsin:) |
sampiyonluk yolunda böyle davranislar cok önemli bir takimi atesler. Helal MERT Nobre adin gibi sende MERTSIN kocum |
| Türkiye`de Saat: 21:26 . |