![]() |
Asamoah http://sportard.wdr.de/sp/fussball/n...oah_ap_400.jpg Sezon sonu Beşiktaş schalkenin forvet oyuncusu Gerald Asamoah la ilgileniyor.Schalke yle 2011 yılına kadar sözleşmesi var. |
Kaynak nedir ? |
Yabancı transferi yapılacaksa beklere yapılmalı.. Gereksiz olur. Maraton'da var haber, özel haberleriymiş. |
Bu tip oyuncuları severiz biz aslında, ama gerek yok cidden...Bobo-Holo var yabancı olarak, Nobre-Batu da olacak zaten, çok bile yanii...Anca Holo-Bobo ikilisinden birini gönderirsek olur böyle bir şey... |
forvete ihtiyacımız yok orta sahaya ihtiyaç var takımda özelikle özer hurmacı alınmalı defansa da bekir irtegün alınmalı bence |
Bu adam benim gördügüm en beceriksiz topculardan biri.bize sac bas yoldurur aman bu yalan olsun.. |
Yabancı oyuncu tercihi yapılacaksa kanat adamı tercih edilmeli artık. Ayrıca bobo veya nobreden biri gitmek isteyip te yerine batuhan monte edilebilirse bir kontenjan daha açılabilir. |
beşiktaşın hedefleri neler???türkiye ligi için forbetlerimiz yeterli ama avrupada bir yerlere gelmek istiyorsak iyi bir forvete ihtiyacımız var |
Yalan transfer haberi dinlemez BJK taraftarı. Görmek istemiyorum, ne aslı ne astarı yok. Transfer bölümüne yazalım zaten bu haberleri lütfen. |
oldukça gereksiz bi transfer olur. kaldı ki doğru olduğunu düşünmüyrum zaten |
Bence de gereksiz... |
kaliteli ama gerek yok |
Asamoah'a ihtiyacimiz yok ki, eger illa da siayhi futbolcu alacaksak ileri degil ortasahaya alinmali bunun adi da Ozer Hurmaci olmalidir yada Mehmet Topuz... Siayhi olmalarina gelince her ikisini de siyaha boyariz olur biter :D :D :D |
Eğer;Bobo 8-9 a satılırsa ki ben satılmasından yana değilim,3-4 gibi bir rakama alabilirlerse iyi olur..ama illaki çok iyi bir sol kanat (gönlümdeki aslan kadlec ya da G.Antep deki İsmail) mutlaka alınmalı.. |
Türkiye`de Saat: 05:13 . |