![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
gs demı yıldız olacaktıı bırak abıı serdar ne kasaba olur ne de köyyyyy bu kafa yapısyıla gıderse tabı kıı ınsallah duzelırrr |
Alıntı:
|
serdar özkanin artik kendisine gelmesi lazim yada birileri onun kulaklarini güzelce bir cekmesi lazim, yoksa bu gidiste siradan bir topcu olur! kendisine yapar sunu unutmasin bjkda daha ne serdarlar yetisir;) |
serdar özkana denizli çok şans verdi eğer birini değerlendirebilseydi demir atmazdı 11in vazgeçilmezi olurdu onun yerinde olmak isteyen kaç tane gebç vardır kimbilir |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ayrıca GS de olsa yıldızdı diyorsun.. Kıyasla bakalım Arda mı Serdar Özkan mı? 100 kişiye sorsan sana 99 u Arda der... Çünkü çocuk oynuyor. Sezarın hakkı Sezara.. Arda da genç... İnsan oynar kendini geliştirip olumlu şeyler yapabilirse yıldız olur. Öyle her maç topu ileri götür 3 kişinin üsütne doğru çalım atacakmış gibi git, topu kaptır, milyonlara saç baş yoldurt... Serdar Özkan ı çok dikkatli izliyorum ben ve açıkcası bir gelecek göremiyorum. Umarım tabiki de temennimiz bizi yanıltması. Madem dediğin gibi umur ışığı var kiralasınlar bi takıma umut ışığı varsa geri bomba gibi gelir zaten.. |
Alıntı:
Kalp kalbe karşı derler ;) :party: |
Alıntı:
Dediklerine en uygun isim aslında futbolu bırakmamış olsa Sergen di ;) |
Türkiye`de Saat: 23:22 . |