![]() |
ben buradayım fatih hocam http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...13IUZULMEZ.jpg İbrahim Üzülmez, Fatih Terim’e mesaj gönderdi. Tecrübeli oyuncu, “6 haftadır büyük çıkış içindeyimb İspanya maçında milli takımı tecrübeli oyuncular kurtarabilir. Bu ben olurum, başkası olur, ona Fatih Hoca karar verir. Ancak şans tanınırsa, neler yapabileceğimi herkese gösteririm. Eğer Tugay gibi İngiltere’de olsaydım, şimdiden 3 yıllık anlaşma imzalamıştım” dedi. Türkiye’de yerlilere, yabancılar kadar değer verilmediğini savunan Üzülmez, “Biz formamız için elimizden geleni yapıyoruz. Keşke daha çok değer görsek” diye konuştu. |
boşuna hayal kurma ibrahim seni çağırması için 6 sene önceye gitmesi gerekli |
ewt ibrhm biraz geç kaldın |
İbo :) |
deLi ibo. : ) |
İbo veya bi başkası... Bizde burdayız Fatih Hocam , Beşiktaş futboLcusunu yok sayamazsın ! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Milli takımın solunda Hakan Balta oynarsa İbo da rahatlıkla oynar.. |
Ahh be Ibo azicik cesaretli olup orta yapabilsen :( Hatta idmanlarda sana ozel olarak yandan top kesme calistirsalar :) Bir de sol ayagini baglayip ta sadece sag ayakla top surmeni ve orta yapmani saglayacak idman yaptirsalar :D Gerci bu sefer sol ayagi bagliyken nasil kosacak ama dii mi ;-) |
Türkiye`de Saat: 03:07 . |