![]() |
hakan yine gözde İspanya maçı için Milli Takım'a çağrılmayı bekleyen Beşiktaş'ın yükselen yıldızı, şampiyonluk sözü verdi. Çalışkanlığı ve yükselen formuyla Mustafa Denizli'den formayı kapan Hakan Arıkan, Fatih Terim'in de gözüne girdi. Rüştü'nün cezasının bitmesine rağmen Denizli, Hacettepe maçında da Hakan'ı tercih etti. Mustafa Denizli ile çıkışının tesadüf olmadığını belirten Hakan, "Çok kötü oynadığımız maçlar da oldu. Sürpriz http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dpuanlar kaybettik. Ancak şimdi takım olarak çıkıştayız. Şampiyon olacağız" dedi. İspanya maçı için milli davet beklediğini de belirten Hakan'ı Fatih Terim'in kadroya çağırabileceği öğrenildi. |
Ben seçileceğini hiç zannetmiyorum.Hakan poşet. |
Alıntı:
Bu nasıl Bir yorum Hakanı Beğenmiyor olabilirsin Zannetmiyorum kelimesinden sonra yazdığın kelimeler Çok gereksiz Ve beşiktaşın futbolcusunun haketmediği sözler . |
Bize yabancı kaleci lazım. |
" ssaygili " arkadaşın normal önerileri bunlar,anlayışla karşılamak lazım.Unutmayınki bir yere kadar. Geçen Fildişi Sahilleri maçında yedek kalecimiz Bank Asya'da oynayan lider Manisaspor'un kalecisiydi ...Ufuk Ceylan :)... Ufuk o maça gitmeden öncedeki maçta 6 tane gol yemişti... Bende Manisalıyım.Maçlarıda izliyorum.Şuanki görünüm ile Volkan Demirel-Hakan Arıkan ve Ufuk Ceylan yada Cenk'i çağıracaktır.:) |
Alıntı:
|
Onu kötülemedim zaten sadece Hakan'ın ondan çok daha iyi kaleci olduğunu savundum.2 maç arka arkaya İspanya ile yapacağımızdan Fatih Hoca muhtemelen üç kaleci çağıracaktır. 1.Volkan Demirel 2.Hakan Arıkan 3.Ufuk Ceylan yada Denizlispor'dan Cenk olabilir... Ama Hakan Arıkan'ın çağrılacağına inanıyorum. Belki tecrübe lazım diye...Rüştü Reçber'i bile A Takıma çağırabilir...Hiç birşey belli olmaz ama İspanya maçlarına mutlaka bir kalecimiz o maçlarda olacak inanıyorum... |
Kardeşim 8 yiyen adam Milli Takım'a çağrılmaz.Kendini geliştirdiği yok.İşin daha ilginç yanı ise geliştireceği de yok. |
Alıntı:
Sen 8-0 lık maçı ya izlemedin yada futbolu bilmiyorsun. Hakan'ı kötülemek için dönüp dolaşıp şu maçı göstermek ayıptır! Hakanı beğenmeyebilirsin ancak o maçta kaleye hayaline hangi kaleci geliyorsa koy sonuç çok fazla değişmez. Kaleciyi başarılı kılan %50 şanstır! |
Alıntı:
sen hangi maçları izliyorsun anlamış değilim ayrıca liverpool macında bütün suçu hakana yükleyemezsin o gün bütün sansızlıklar beşiktasımızın üstündeydi 10 kere oynansa bir daha öyle bir sonuc cıkmaz . Bütün futbolcularda suc vardı o gece . |
Alıntı:
liverpol maçı hakanın suşu değildi ama hakan yine de çok kötü br kaleci pozisyon almayı hiç bilmiyor pimi çekilmiş bomba gibi ne zaman hata yapacak diye bekliyoruz |
Alıntı:
ama rüştüden çok şey öğreniyo bence bunu oynadığı zamanda kanıtlıyo |
Size buradan soruyorum?Liverpool maçında kalemizde Cordoba,Taffarel veya Mondragon gibi bir kaleci olsaydı biz 8 yermiydik?Hiç zannetmiyorum.Hakan o maçta çok hatalı goller yedi.Tabi Ertuğrul Sağlam da 8-0'a mani olabilmeliydi o da ayrı bir konu.Her neyse bu konuyu kapatalım.Bir daha Ertuğrul Sağlam gibi acemiler bu takımın başına geçirilmemeli. |
Alıntı:
Sorunun cevabı bence EVET. |
Sence Evet olabilir ama herkesce Hayır. |
Alıntı:
|
Tamam arkadaşlar Hakanı bi daha ki maçta küfreder göndeririz.. diğer örneklerde olduğu gibi..:D:D Sırf küfürün anlamını bilmez diye yabancı kaleci gelsin diyorum ama ona da çare buluyonuz falla :D:D Ruunyeeee !.. Ruuunyeee.. örneğindeki gibi.. |
Fatih hoca çağırmaz. Boşa beklemesin. Çünkü o Kutsal BEŞİKTAŞ formasını giyiyor... |
walla çağırırlarsa elinden gelenin en iyisini yapıcağına inanıyorum ve rüştüden öğrendikleriyle iyi olucağını düşünüyorum bizim çocuğumuz hakan pimini o kadar kolay çekemyiz |
" ssaygili " denen arkadaş hep su üstüne çıkmayı amaçlıyor.Bakıyor attığı konu kötüye gidiyor bu sefer başka konuyu ortaya atıyor. Eğer BEŞİKTAŞlıysan ... Şu her topçumuza değer ver! Öyle lafı dolaştırıp 8-0 getirme...Beğenmiyorum dersin olun biter... Bu kadar mı zor? Göreceğiz Hakan Arıkan,Milli maçlar arasına kadar ilk 11 oynarsa, çağıralacaktır...:) |
Ben Hakan Arıkan'ı çok beğenmem, ama yiğidi öldür hakkını ver.İyi oynadığı zaman çıkar burada söyleriz.Hacettepe maçında iyi kurtarışları vardı, ama elinde top tutamıyor, yan toplarda büyük zaafları var, degajları iyi değil.. Liverpool maçına gelince, tabiki de Hakan'ında suçu var orada..Atılan tüm şutları sektirdi, iddia ediyorum o akşam kalede Rüştü olsa o kadar gol yemezdik, hem Hakan'ın hataları, hemde şanssızlığımızdan yedik o kadar golü.Toraman uzaklaştırmaya çalışır rakibe çarpıp gol olur, öylesine şut atarlar savunmaya çarpıp gol olur.Neyse Hakan'ın kendini geliştirmesi lazım, eksik yanları çok var. |
Ya dahala şu 8 gol yediğimiz lanet olası gecede Hakan'ı suçluyorsanız daha ben size ne diyeyim defans denen birşey yoktu o gece ya acaba başka maçları mı izledik çok merak ediyorum... |
Alıntı:
|
hakani elestiren arkadaslara ben inanamiyorum ya vallahi bak bu kadar olmaz, su son hacettepe macinda 3 puani getiren hareketi 45dk hakan yapti unutmayin!!!!!o kurtarisi her kaleci yapamaz! |
Alıntı:
|
hiç zannetmiyorum çağıracağını |
Türkiye`de Saat: 17:47 . |