![]() |
Alıntı:
Unutmuşum onu. Denizli nin nasıl da Ezikbahçe maçında o tarz bir kadro çıkardığının bir mantıklı cevabı halen daha bulunamadı.. Onun içindir ki derbilerde Denizli ye asla güvenmiyorum...:bawling: |
haftaya lider olmamız önemli değil önemli olan ligi lider olarak bitirmemiz |
Bence şuan derdimiz liderlik değil.. Nasıl lider olacağımızı düşüneceğimize nasıl iyi futbol oynarızı düşünememiz lazım.. Önümüdeki haftadan sonra kolay maç olmayacak ve son derece sert takımlarla oynayacağız.. Lig ilerledikçe sivas ve trabzon gibi tecrübesiz takımlar stresi kaldıramaıkları için çökmeye başlarken fener ve gsaray gibi kaliteli kadrolu ve tecrübeli takımlar zor gibi görünen maçları almayaı başarıyorlar.. Açıkcası bizim takımı iki gruba da sokamıyorum.. Onun için ne yapacağımız hiç belli olmaz.. Ama futbol hala ve hala umut vermiyor.. Oyuna hala hükmedemiyoruz.. Hala hücuma adam gibi çıkamıyoruz.. Sadece karşıdaki rakibi bozarak büyük maçları kazanamayız.. Sahada fantezi yapmaya çalışan futbolcularımız var.. Daha basit oynamalıyız.. Herşeyden önemlisi kadro yapımızı netleştirmeliyiz.. Maçtan maça, maç içinde sürekli kadro değişikliğine gitmek başarı getirmez.. |
inşllah şampiyon oluruz :) |
banada lider oluruz gibime geliyor ama hayırlısı diğer haftada olur :) şampiyon olalımda ne zaman olduğu önemli değil.. |
bu öcüler maç satmazsa , bizde kazanırsak. bu hafta lideriz inşallah. |
2 haftaya kalmaz lideriz.. |
Ben Mustafa Hocadan tırstım..O ne diyorsa olur..:D |
evet yaa kurt hoca denizli :) bence kalsın denizli :D:D |
denizliyle alakasi yok rakiplerin rezaletiyle alakasi var ben denizliye hicbir zaman guvenmedim simdilik arkasindayim tabiki ama sezon sonu lig ne sonucla biterse bitsin takimin basi degismeli daha duzgun futbol oynatmayi beceren bir td gelmeli bilmiyorum ben denizliyi oldum olasi begenmiyorum belki sorun bendedir ama begenmiyorum oynattigi futbolu |
Türkiye`de Saat: 07:38 . |