![]() |
Fransız rekabeti Fransız rekabet Fransa Ligi’nin üç takımı, St. Etienne, Bordeaux ve Lens, Beşiktaş’ın golcüsü Bobo için yarışa başladı. Üç kulübün de siyah-beyazlı yönetime başvurarak tekliflerini sunacağı öğrenildi. http://www.karakartal.com/img/3/2009/bobo011.jpg Beşiktaşımızın golcüsü Bobo’nun Fransa yolcusu olduğu ifade edildi. Fransa Ligi’nde yer alan St. Etienne, Bordoeux ve Lens’in kendi aralarında Bobo’yu almak için rekabete girdikleri vurgulandı. Brezilyalı futbolcunun menajerlerinin bu kulüplerle görüştüğü ve sezon sonunda Sambacı’yı kesinlikle Fransa’ya götürecekleri öğrenildi. Son haftalarda ilk on birde yer bulan Brezilyalı’nın, sezon sonunda Fransa’ya gitmek istediğini menajerlerine ilettiği vurgulandı. Sözleşmesi 2010 yılında bitecek olan oyuncunun, siyah - beyazlı takımla yeni sözleşme yapmaya sıcak bakmadığı vurgulandı. Tigana döneminde Beşiktaş’a kazandırılan Bobo için, üç Fransız kulübünün önümüzdeki haftalarda yönetimle temasa geçeceği öğrenildi. Nobre’nin sözleşmesini uzatmak için hummalı bir çalışma içerisinde olan Beşiktaş Yönetimi’nin Bobo görüşmelerinde de soğuk terler dökeceği belirtildi. Daha önceki teklifleri hiç düşünmeden elinin tersiyle iten siyah-beyazlılara bu kez ciddi meblağlar önerileceği bildirildi. Kaynak: Milliyet |
Bobo bu sene gol krallığına oynasaydı, 15-20 gol atsaydı en az 10 milyon € bonservis verirlerdi aslında, belki de 15...Böyle düşünüyordum ama olmadı, formayı bile zor gördü... |
Bir yanım 9 10 milyon euro verirlerse satsınlar diyor sonuçta 2 milyon euroya geldi kulup kazanır yerine baska bir isim getirilir ama bir yanımda cok sevdiğim için BoBo'nun beşiktaşta kalmasını istiyor ; ama en cok beşiktasta kalmasını istiyorum |
Boboyu ala ala bir hal oldular :D..Sata sata doymadı bizim medyamız..:D satmıyoruz ulan !!:D |
aynen satmiyoruz ulan zorlami ama denizli satacak boboyu bu sezon sonu buraya yaziyorum dediydi dersiniz |
kOlpa medya hayatınız yln:P |
Satılabilir bence iyi paraya. Yerine yabancı çok iyi bir kanat adamı alınır. Bobonun yerinede doğan açığada batuhan konulur. Delgado da satılır diğer kanada da bir kaliteli yabancı getirilir cisse ile ernst te iki önliberolu sistemde 10 numarasız beşiktaş zpıkın gibi olur. |
Bence yalan haber inanmıyorum.Geçen gün Beşiktaş'ta jübilemi yapmak isterim diyen Bobô bugün ben fransaya gitmek istiyorum mu diyecek saçma değil mi biraz. |
daha gecen gün demiomuydu bobô ben jübilemi besiktas da yapmak istiorum hatta yapcam..simdi ben fransaya gitmek istiorm mi diycek.??allahin ationuz bari biraz akillica atin.. |
eğer verdikleri teklif doğru ise beşiktaşa kaç katı para kazandırır ama şimdilik bobo traftarın sevgisini kazandı ve peformnsı ii bence aklını karışdırmasınlar bu haberlerle hem bobo jübilesini bizde yapacakmış:) |
Türkiye`de Saat: 04:53 . |