![]() |
hakan uçuyor rüştü bakıyor http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...10MUR1-C-B.jpg Gaziantepspor maçında hem sakatlanan hem de kart cezalısı durumuna düşen Rüştü Reçber, Siyah-Beyazlılar’ın o günden sonra oynadığı 3 maçta da yer alamadı. İstanbul BŞ Belediye önünde verilen lig sınavında cezası, Ankaraspor kupa maçında ise rotasyon nedeniyle oynamayan tecrübeli file bekçisi, Hacettepe müsabakasında da yedek kulübesindeydi. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin, Gençlerbirliği maçında da genç kaleciye şans vermesi bekleniyor. İki kalecinin idmanlardaki forma kapma savaşı ise, en başta teknik heyeti memnun ediyor. Dün sağanak yağmur altında tam kadro çalışan Kartal’ın, idmanı kanat organizasyonları ve çift kale maçla tamamladığı belirtildi. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...1FAN10MUR3.jpg |
İnşallah bu maçta da Hakan oynar:) |
Ben her ikisine de güveniyorum. Tabiki sakat olmadıkça rüştü diyorum ama hakanı da yiyip bitirmemek lazım. |
hakana güveniyorum tabikide rüştü varken hakan kenarda oturmalı ama ne bilim bence bu maçtada kendine güveni gelmesi için oynatılması gerekiyor sivas ve kayseri maçında rüştüyü oynatabilir |
bence hacettepe maçı diye hakana görev verdi hoca gençlerbirliği maçından itibaren kaleyi rüştü koruyacaktır diye düşünüyorum |
ikiside varken güvenemiyorum her kornerde hopluyo kalbim ya... |
ister hakan oynasin ister rüstü gereken neyse yapsinlarda gerisi önemli degil! hakanin cikisi bu aralar cok güzel umarim gün gectikce dahada iyiye gider. |
Hayırlısı olsun. ama kaliteli bir yabancı kaleci almamız şart.! |
rüştü oynamalı bu krıtık donemlerde tecrubelı bır kalecı sart |
Her ihtimale karşı Rüştü oynayabilecek durumdaysa Rüştü'nün kalede olması lazım.Hakan Arıkan'ın sağı solu belli olmaz.. |
lütfen hoca rüşdüyü seç ya profesyonel istiyoruz riske atma bizi |
evet yaa güvenelim yani ne kadar gzl oynasada hakan içinde tedirginlik oluyor insanın |
rü$tü warken taßyki qrriden qeLmeLi haKan ama.. qüwendiriLmeLi ßirrascık.. ben qüwenioRm haKana.. |
Alıntı:
|
o da doğru ama profesyonellikten kastı o değil bence deneyimli demek istemiş kanımca |
Hakan a hiç güvenmiyorum rüştü nün oynaması şart. |
rüştü varken hakan kenarda oturmalı,merak ediyorum 8-0lık maçtan sonra hakanla profesyonel biri bu konuda konuştu mu??suç tamamen onun olmasa da insanın kendine güvenini sarsan bir olay |
Ya herkes amma takmış 8-0 olayına bir maç için bir insan bu kadar suçlanmaz ki birde bütün suç Hakan'ın değilken o maçtan öncesini hatırlayın kalede banko Hakan oynuyordu hiç Rüştü forma yüzü görüyor muydu hayır adamı o maçtan sonra resmen yediler yani bence Hakan Rüştü'den kat kat daha iyi oynuyor... |
Sanki Rüştü hiç hatalı abuk subuk goller yemiyor. Ezikbahçe derbisini hatırlatırım... Tamam Hakan tecrübesiz ama denize düşen yılana sarılır gibi Rüştü'yü baş tacı yapmışsınız :) |
hakana zaman verilmesi taraftarıyım belkide her maç banko çıkartarak |
Bence Rüştü varken Hakan ' a iş düşmez. Kimse yalnış anlamasın Hakan ' a da güvenim tam ama Rüştü gibi bir kaleci her zaman 1 adım önde başlar. |
rüştü oynayacaksa 6 defansla çıkalım kaleye şut gelirse gol çünkü... |
Futbolun " f " sini bilmeyen aşırı fanatikler sırf fb den geldi diye rüştü gibi bir tecrübeyi yok sayamazsınız , hakan daha dünkü çocuk rüştü varken ona yedekte oturmak düşer . LÜTFEN AŞIRI FANATİKLİĞİ BIRAKIN MANTIKLI DÜŞÜNÜN . |
İkiside iyi kaleci ama bizim savunmada bazen öyle saçma hatalar oluyorki kalemizde Buffon olsa ne fayda. Kalecilerimiz bu sezon çok karşı karşıya pozisyonlarda golü önlediler, haklarını yememek lazım. İkiside bu formayı hak ediyor.. |
Alıntı:
:shakehands: doğruya doğru . |
Türkiye`de Saat: 09:05 . |