![]() |
ardaya bak kendine gel http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...AN10SERDAR.jpg Ancak ortada tuhaf bir durum olduğu da gerçek. Arda neredeyse çoğu maçta takımı tek başına sırtlarken, Serdar sırtındaki formasını kaptırdı. Bu duruma çare arayan yönetim, genç oyuncudan da, Arda gibi bir çıkış yapmasını istedi. Bu konuda söz veren Serdar, idmanlarda canla başla çalışıp yeniden forma giyebilmek için kıyasıya bir yarışın içine girdi. |
o formayı bir daha alacağını sanmıyorum ama neyse |
Alıntı:
|
Aslında biraz akıllıca düşünse,bencil oynamasa çok kötü bir oyuncu değil ama bir de bizim farkettiklerimizi o da farketse;) |
Küçük çocuklara teyzesinin oğlunu bir kuzenini komşunun oğlunu örnek göstermek gibi bir şey. Serdarın kimseye bakmasına gerek yok kendine baksın yeter. |
kendni geliştirmesi şart hem futbol olarak hemde kafa yapısı olarak |
Kimseye Benzemesine Gerek yok , cok calıssın YETER. |
çok gece hayatı var serdarın böyle devam ederse bırakın formayı futbol hayatını ikinci ve üçüncü liglerde devam ettirir |
Serdar Özkan bu oyunla 11'e giremez... |
Serdar bu gidiste cok sey kaybeder. foruma girmeden önce alman gazetesinde okudum, ardayi bayern münih takip ediyormus, ne kadar dogru orasini bilemem ama adinin gecmesi bile cok sey ifade ediyor!!! |
Türkiye`de Saat: 17:12 . |