![]() |
fedakar toraman Sezon başından bu yana sakat sakat oynamaya devam eden İbrahim Toraman, sezon sonuna dek bu şekilde forma giyeceğini söyledi. Özellikle ligin ikinci yarısından itibaren görev yaptığı maçların tamamını ağrılar içinde tamamlayan ve karşılaşma sonrası özel bir tedavi gören yıldız futbolcunun, "Kalan haftalarda kenarda oturacak kadar rahat biri değilim" http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Ddediği belirtildi. |
Gerçekten çok fedakar ya seviyorum bu adamı tam bir Beşiktaşlı:) |
Şu an takım tam kadro çlaışıyor belki tormanı dinlendirebilir hoca. |
Tam bir istikrar abidesi |
kesinlikle gerçek bir beşiktaşlı iyide oyuncu çok yararlı fedakar hep beşiktaşta olması greknlerden biri |
toramanı takdir ettim ama çok zorlamasa daha iyi olur, sonra daha uzun ara vermek zorunda kalabilir. arasırada olsa dinlenmesi gerekir bence |
beşiktaşı çok seviyo bu adam |
Yüreğiyle oynayan ender oyuncularımızdan birisi :) |
gerçek bir beşitaşlının yapması gerekeni yapdı helal olsun |
Topuklarında sakatlığı varmış, maçlara kramponunun arka kısmını kesip çıkıyormuş maçlara..Helal olsun sana İbrahim Toraman... |
helal olsun..ama inşallah bu fedakarlıkları yüzünden skatlığıyla ilgili daha büyük bir sorun yaşamaz... |
kıymetini bilirler inşallah ibo ağrılar içinde futbol fedakarlığın böylesi |
azmine gerçekten hayranım.çok çalışıyo çabalıyo ama bence kendini bu kadar zorlamasın daha sonra daha büyük bir sorunu olmasın. |
evet yaa gerçekten korkmaya başladım toroman için inşallah büyük bir sorunla karşılaşmaz bu yüzden ona daha çok ihtiyacımız var çnkü |
Alıntı:
|
toraman gaza geldi bu aralar :D:D |
şampiyonluğu görmeliyiz artık sende bizde |
bence abartmamalı.sakat ise neden oynuyor.riski neden alıyor.1 hafta dinlen işte |
Türkiye`de Saat: 05:24 . |