![]() |
zapo keyifsiz Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen, hatta ilk 11'in değişmezi olan Zapotocny, son haftalarda kulübede kalmanın sıkıntısını yaşıyor. Hacettepe maçında yeniden şans bulan Çek yıldızın yakın çevresine, "Yedek beklemek beni inanılmaz üzüyor" dediği öğrenildi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Şapkayı önümüze koymamız lazım. Zapo ligin ilk maçlarında zayıf ekiplere karşı iyi oynadı güven verdi. Ama derbi maçlarda Fener ve Gayse maçlarında ciddi hatalar yaptı takımın yenilmesinin sebeplerinden biri oldu. Zapo bu takımda yine oynar ben beğeniyorum ama kadro yapısı şu an için yedek kalmasını gerektiriyor sanıyorum. |
zapo fena futbolcu değil ama şuanda ibrahim toraman,gökhan zan ve sivok çok formda şuanda forma bulması zor |
Zapotocny'nin şanssızlığı kadro istikrarsızlığıdır bence.Sene başında Sivok ile beraber oynadıklarında hatasız oynuyordu ama ne zaman Sivok ön liberoya çekildi o zaman düşüş başladı.Şimdi de Türkçe dersi alıyormuş Zapotocny.. |
her oynamak isteyen ama kulübede oturan futbolcu üzülür, ah be zapo hacettepe macinda oyunun hic iyi degildi azcik gayret et udinesede oynadiginin yarisini oynamiyorsun be usta:( |
Her futbolcu yedekte kalabilir. Bunda üzülecek ve garipsenecek bir durum yok. |
evet kesinlikle yok ayrıca bu aralar zapoda biraz düşüş var nedenini bilmem ama var tam tersi toroman zan ve sivokta çok iyi oynuyor eğer yedek kalmak istemiyorsa hacettepe maçında iyi oynayıp kendni göstermeliydi daha çok şas bulucak tabiki ama bu onun elinde yanii |
Bence kaybedilmemesi gerekilen bir futbolcu.Ve kaliteli iyi hazırlanması halinde çok üst düzey maçlarıda kaldırabilecek bir futbolcu.İnşallah kısa sürede toparlar kendini... |
zapO cok ii oyuncu..tpLanmaLı |
Alıntı:
Aynen.. Savunmada dikişi bir türlü tutturamadık malesef..Ertuğrul Sivok-Zapo ikilisini oynatıyordu..Mustafa ise Sivok'u o mevkide neredeyse hiç kullanmadı..Sürekli değişikliklere gitti..Bu nedenle de Zapo'da performans kaybı oluştu bence de..Sivok-Zapo bozulmamalıydı..İStikrar yakalanmalı o mevkide..Gökhan ne nakadar formda gözükürse gözüksün yakacaktır bizi en kritik maçlarda..Bu yüzden forma Zapo'ya verilmelidir.. |
Türkiye`de Saat: 07:39 . |