![]() |
Silahımız Tribünler ‘Atmosfer muhteşem’ Gaziantepspor, Büyükşehir Belediye ve Hacettepe galibiyetleriyle 3’te 3 yapan Beşiktaş, gözünü Gençlerbirliği sınavına çevirdi. Kara Kartallar’ın tecrübeli çalıştırıcısı Mustafa Denizli, “İşimiz zor. Ancak bu karşılaşmadaki en büyük avantajımız İnönü Stadı’nın müthiş atmosferi olacak. Arkamızda taraftarlarımız var. Şampiyonluk heyecanının üst seviyeye çıkmaya başladığı bu haftalarda, tribünlerin motivasyonu bizi çok etkileyecek” dedi. ‘Takım ruhu önemli’ Böylesine ateşli bir taraftar topluluğunun önünde oynamanın gurur verdiğini belirten Denizli, “Sergileyeceğimiz futbolla Beşiktaşlılar’ı mutlu edeceğiz ve yüzlerini güldüreceğiz” ifadesini kullandı. Beşiktaş’ta takım ruhunun ön planda olduğunu dile getiren kurt hoca, “Önemli olan kimin oynadığı değil, takım ruhudur... Bir bakarsınız çok sıkıştığınız bir anda, sahaya giren oyuncum maçı kurtarır. Herkes sırasını beklemeli” diye konuştu. |
genclerbırlıgı macını mabette rahat gecerız dıye dusunuyorum inş. yanılmam |
iyi futbol oynayıp kazanıcaz inşallah.. |
belkide tribün desteğine en çok ihtiyaç olucak maç bu.. |
evet çünkü diğer haftada sivas maçı var moralli gitmemiz şart orda artı motivasyonla oynarlar kazanırsak bazı şeyleri baya bir oturtmuş olucaz |
qüseL qecicek.. |
silahımız bazen geri tepip bizi vurabiliyor kulübümüze zarar verebiliyor ama yine de başarıda büyük etkisi var. |
Kazanacağız inşallah. |
Taraftara güveniyorum zaten, onların büyük desteğiylen alacağız bu maçı, yoksa korkardım bu maçtan... |
Alacagiz bu maci da, inancliyim :) |
allahın izniyle bi aksilik olmadan sampiyonluğa ulascaz |
hayırlısıyla alıcaz maçı inş. |
ßunu da asıcaz ınss.. |
dünyada hiçbir takımın sahip olmadığı bir taraftar gurubuyuz.Tabiki bu nedenle en büyük güç taraftardır.Her maçta olduğu gibi bu maçta da desteğimizi vereceğimize inanıyorum. |
küfüre hayır diyelimde o silah bizim şakağımızda patlamasın... |
Erken gol atmalıyız yoksa futbolcularımız kaldırımayor gibi gözüküyor baskıyı.Kartal gol gol gol diye bağırınca topçularımız daha çok kötü oynuyorlar. Bence en önemli şart temiz bir skorla, rakiplerimize korku verecek bir oyun oynayarak kazanmaktır...:) Skor 2-0 alacağız gibime geliyor ama yine zorlanırız ... |
ben bu mac ıcın cokk rahatıım alcagız trıbunlerdenden show beklıyrummm |
insallah bu macı alıp serimizi ve cıkısımızı sürdürürüz |
inşallah inşallah :) |
endişeye gerek yok tribünler her zaman ki gibi görevini eksiksiz yerine getirecektir... |
evet alacağız bu maçıda inş evet taraftar muhtesem |
Allah aşkına tribün silahımız geri tepmesin bizi vurmasın lütfen maça gidecek arkadaşlar dikkatli olun küfür etmeyin ettirmeyin , ceza sınırındayız Allah korusun en ufak küfürde sahamızı kapatacaklar. lütfen dikkat küfür etmeyin , ettirmeyin . |
evet yaa takımı destekleyelim zaten küfür etçek bir durum yok şu anda sadece hakem çok üstüne gelirse sabırlar taşıyor o zamanda dikkat edelim arkadaşlar şampiyonluğa gidiyoruz yara almayalım |
şampiyonluk istiyorum artık öffff::(:(:( |
az kaldı geliyoruz artık yavaşta gelmiyoruz :) |
Kesinlikle yenmeliyiz. Taraftarımız gene görevini yapcakdır |
Alıntı:
|
tekrar tekrar söylüyorum aman dikkat , lütfen maça gidecek arkadaşlar dikkatli olun küfür etmeyin ettirmeyin . |
Türkiye`de Saat: 21:21 . |