![]() |
İlginç bir hakem ataması ve Tiyatronun son perdesi Beşiktaş-G.Birliği maçına hakem Deniz Çoban atanmış. Kendisi geçen hafta oynanan Sivasspor-Ankaraspor maçının hakemi. Bülent Uygun tarafından sözlüyü saldırıya uğrayan bir hakem. Bu hafta bizim maçımızda görevlendirildi. Haftaya bizim Sivasla maçımız var. Açıkçası atanacak başka hakem mi yok türden bir atama. Beşiktaş lehine hata yaparsa ya da Aleyhine hata yaparsa isyan çıkartır. Tiyatronun son perdesi oynanmaya başladı dikkatli olmak gerek. Bu atama bunun bir boyutu. Diğer boyutu ise; Ankaraspor un aldığı komik ceza. Sahaya kapak atıp oyuncuyu öldürmeye çalışacaksın yetmeyecek küfürler edeceksin ve 15.000 TL ceza ödeyeceksin. Sadece o cezayı veren adamlar (PFDK nın tüm üyeleri) kim olduklarını ortaya dökmüşlerdir. Bu cezadan sonra istifa etmeleri gerekmektedir. Beşiktaş yönetiminin bu olaya tepki göstermesi gerekir. Bu konuun üzerine, sulandırılmadan basının üstünü örtmesine izin verilmeden gidilmelidir. |
Enterasan.... Bülent in karşısında süt dökmüş kediye benzeyen bu hakem bizim maç da aslan kesilir.. Benden söylemesi... |
Hakikaten ne alaka bu Deniz Çoban ataması..Gövde gösterisi yapıyor resmen aklınca Hakeminin arkasında olduğunu kanıtlamaya çalışıyor bu MHK..İlginç olan ise kanıtlamaya çalışırken Hakemleri bizim üstümüzde deniyor..Nerde olay hakem var , tak bir bakmışsın bizim maça verilmiş..Yeter artık yaw.. Hakemleride yeniyoruz işte.. Ankara olayını bir kaç gündür konuşuyoruz zaten..Fiyaskonun,eyyamın daniskası.. Benim esas kızgınlığım,saraçoğlu stadında ki adamın bıçakla sağa solu doğramasına çıt çıkmaması..Zamanında İnönü Stadına ''Ölüm Stadı'' diye başlık atanlar neden susuyor anlamış değilim..Yok yok aslında çok iyi anlıyorum.. |
bence bu atama basına sanki beşiktaşın bi oyunuymuş gibide sunulabilir ve beşiktaş kötü gösterilmek istenebilir.. demek istediğim deniz çoban geçen hafta sivasa puan kaybettirdi ve bu hafta bizim maçımızda .. sanki bi ödül gibi.. hele bide beşiktaş lehine hatalar yaparsa deniz çobanın adı ''beşiktaş hakemi'' ne çıkar. olay beşiktaşa mal edilir.. buda bize karşı oynanan bi tür oyun olabilir.. |
bu hakem bizim bir maçımızı yönetti gayette güzel yönetmişti hatırlıyorum. |
Kötü bir hakem gibi görünmedi şuana kadar gözüme.. İnşallah adil bir maç yönetir ve gördüğünü çalar. Oynanmamış maç öncesi hakemler hakkında konuşmak bizim işimiz değil bana kalırsa. |
Geçtiğimiz haftanın en başarısız hakemini böyle bir maça vererek ödüllendiriyorlar galiba. Ama buna yönetimin karşı çıkması lazım, sessiz kalındıkça daha çok senaryo görürüz.. |
saçmalık ya.hakikaten başka hakem yokmuydu.ama çok konuşulacak bir hata yapacağını sanmam.yemez yani.sivasın ve beşiktaşın üst üste maçlarında puan kaybetmesi şüphe yaratır. |
hakemLerLe işimiz yok adam gibi oynarsak hertürLü aLırız hakemLerin ta :D |
Sacmalamayin Deniz Coban maci cok iyi yonetmisti, sadece kendini birsey zaneden Bulent Uygun hayvan gibi hakeme saldiriyor.. Senin takimin 80 dakika yatsin 10 dakika oynasin, yok oyle bedava 3 puan artik!! Alismisti anadolu takimlari yatiyordu Sivasa!! |
biz kendi oyunumuza bakalım hakeme değil iyi oynadığımız sürece bizi kimse durduramaz gerekirse hakemide yeneriz gençleride |
evet kesinlikle yani hakemle hiçbir işimiz yok gollerimizi atıp alıcaz inşallah maçımızı |
bizim maçta sonucu etkileyecek hata yapmasında |
besiktas cikacak rakibide hakemide ezecek ayrica ankara sivas macinida kotu yonettigini gormedim maci izledim ben gayette iyi yonetti |
Deniz Çobanın art niyetli bir hakem olduğu düşüncesine karşıyım hatalı kararları olabilir ama direkt daha maç başlamadan idam sehpasına çıkarmak bizlere yakışmaz... MHK ve diğer konularda sizlerle aynı fikirdeyim genel olarak ancak dediğim gibi ben kötü bir hakem olmadığını düşünüyorum... Gençler maçına gelecek olursak eğer kazasız rahat bir şekilde geçecektir tahminimce... |
Alıntı:
Dogru soyluyorsun bu yuzden de Inonu'de tepkimizi mutlaka koymaliyiz. Gecen sene TS macinda Baris Memis'in haksiz yere oyundan atilmasina koydugumuz tepki gibi bu macta da hakemin lehimize verecegi karar/kararlara aninda cevap vermeliyiz... |
ya ortada daha bır sey yok ...bu sekılde kendımızı gerıyoruz ve buda maçlarda takımada yansıyor...lütfen bu psikoloji ile maça gitmeyelim arkadaşlar....zarar gören hep biz oluyoruz... |
Deniz Cobana başarılar. İnş iyi mac yönetir. Asıl olan Ankaraya verilen kücük para cezasıdır. Yazıklar olsun PFDK .... |
Arkadaşlar yanlış anlaşılan birşey var..Biz Deniz Çoban'ın ismini,hakemliğini veya Sivas Maçındaki Performansını eleştirmiyoruz ki Sivas Maçında iyi bi yönetim göstermiştir.. Eleştirimiz,Lider Sivasın T.D. Bülent'in maç sonunda Hakeme Saldırmasının akabinde, medyada hakemin yıpratılması,baskı altına alınmasının ve olay adam noktasına getirilmesi sonucunda bu hakemin MHK tarafından Beşiktaşın çok önemli bi maçına verilmesi.. Yine söylüyorum,MHK her seferinde hakemlerini aklamak,kanıtlamak için özellikle Beşiktaş maçlarını seçiyor..Hakem zaten Baskı altında olacak..Geçen haftadan sonra gözler üstüne çevrilecek çünkü..Leyhte veya Aleyhte çıkacak her önemli karar sonrası neler konuşulacağını bir düşünün..Burda en az rol hakemin..Esas sorumlu MHK dir.. Umarım iyi bir maç yönetir Deniz Çoban..Yine söylüyorum,Eleştirimiz Deniz Çobana değil, atamayı yapan MHK ye..3 puanı eze eze alırız da kimsenin gıkı çıkmaz.. |
ben çok keskin hatalar yapıcağını sanmıyorum bu maçta hakemin ufak tefek hatalarda beşiktaşı deviremez yani önemli olan sonuca etki etmemesi |
son haftalara yaklaştıkça burnuma gelen pis kokular artıyor alexe verilmeyen net kırmızı kart felan filan bunların arkası gelmez inşallah ama biz yinede işimize bakalım bu yıl şampiyonluk bizim olmalı |
evet inşallah yine ortaya çıkmazlar yanii şikesiz bir lig tamamlayalım en azndan 2. yarı yanii başka bşy istemiyoruz tabi zor bu hatta mümkün değil ama yinede istiyoruz |
Alıntı:
|
Ya bırakın komplo teorilerini gerekirse hakemide yenecek bu takım lamı cimi yok . |
aynen bencede her türlü hakemleride rakipleride sahaya gömecek başka yolu yok |
genclerbırlıgı macını her turlu alıcaz ıns. gerekırse hakemıde yenerız. |
Olaya sadece Beşiktaş yada Sivas açısından bakmayın. Geçen hafta iyi yada kötü Sivas ın maçını yönetmiş bir hakem. Sivas ın ve Ankaraspor un tepkisini çekiyor. Bu hafta atanacak başka maç yokmuş gibi yada atanacak başka hakem yokmuş gibi bizim maça atanıyor. Bizimde haftaya Sivasla maçımız var. Hakem geçen hafta hırpalandı, muhtemelen de sağlıklı düşünemiyor. Zorluk derecesi yüksek olan bir maç yerine düşük olan başka bir maça verilebilirdi. Fenerbahçe-Kocaeli maçı gibi yada ortasıralardaki takımların maçı gibi. Bu maçta olacak olan bazı kararlarda özellikle hakem yorumuna bağlı pozisyonlarda hakemin vereceği kararlar gerek Beşiktaş gerekse Sivas tarafından tepki görebilecektir. Yada es kaza yanlışlıkla oyundan atılacak olan bir oyuncu yada hatalı bir karar ortamı çok gerecektir. Bu haftalarda yapılacak atamaların dedikoduya yada polemiğe izin vermeyecek türden olması gerekir kanısındayım. Tabiki de Beşiktaş şampiyon olmak istiyorsa kazanmalı, ancak burada söylemek istediğim böyle bir atama Sivas ı da Beşiktaş'ı da gerebilecek türden bir atama. Bu maça atanan hakem Deniz Çoban Beşiktaş'ın hakkını yesin yada Beşiktaş a kazandırsın diye atanmıyor. Hakemin kusursuz bir maç yönetme olasılığı yok denecek kadar az. Yıpranmış bir hakemin ise bu olasılığı çok fazla. Hata yapma riski yüksek olan hakemi, zorluk derecesi yüksek olan maça atarsan, o maç o hakemi bitirebilir. O maç takımlara da büyük zarar verebilir. Ben hakemin Beşiktaş maçına sağlıklı bir ruh hali içinde çıkacağını düşünmüyorum. Umarım çok başarılı bir maç çıkartır. Dikkatli olmak gerek. Ben bu atmayı şekil itibari ile doğru bulmuyorum. |
ben bi de ankaraya werilen cezayı cok normal buluorum. O macta olayları ankara taraftarı cıkarmadı. Ankaragücüne de ankaraspor macı icin ceza verilemeyeceğine göre, bence dogrı yaptılar. Ceza yuksek olsaydı da ankaraspora haksızlık olurdu. Hakeme gelince hakem gecen hafta ne hata yaptı ben anlamadım. bence bu hakeme ödül ve destek. biz yada gs fb farketmez, büyük takımın macına wererek hakeme destek olmuslar. Ki biz 3 buyukler icinde en yumusak takımız. hata yapsa da nasılsa bizim bi yaptırırmz yok. işte gesenin komedisini izlioruz. beyefendilerin canı yanmıs hakemden:D unuttular 4-5 metre ofsaytten attıkları golleri:D |
Sacmalamayin Deniz Coban maci cok iyi yonetmisti, sadece kendini birsey zaneden Bulent Uygun hayvan gibi hakeme saldiriyor.. Senin takimin 80 dakika yatsin 10 dakika oynasin, yok oyle bedava 3 puan artik!! Alismisti anadolu takimlari yatiyordu Sivasa!! |
oyuna gelmeyelim yarın oynayalım topumuzu lider olalım artık! |
dün rüyamda gördüm,bu hakem bizi yakıyo...:confused: |
Bence çok iyi yönetti, son zamanlarda izlediğim en iyi hakem yönetimlerinden biriydi. |
Alıntı:
|
Yönetimi idare eder... |
Türkiye`de Saat: 20:19 . |